Carte de Tarot - Regina de monede

Regina de monede

Cartea de tarot Regina de monede personifica latura feminina a elementului pamant si reprezinta consecventa, bunatatea, siguranta, simtul realitatii, harnicia, fertilitatea, latura sentimentala. Este inzestrata cu un instinct sanatos al naturii si solului fertil, cum ne infatiseaza foarte sugestiv imaginea tarancii. Fertilitatea si senzualitatea ei ii permit sa-si asume atat rolul mamei grijulii intr-o familie numeroasa, cat si cel al artistei talentate sau cel al femeii dedate placerii simturilor, deschisa si receptiva tuturor desfatarilor pe care le poate oferi viata. Exagerarea acestor calitati poate duce la o impietrire plina de amaraciune.
Corespondență astrologică
Luna in Taur in sensul inradacinarii profunde, fertilitatii si simtului familial.
Imagine mitologică
Isis, zeita fertilitatii la vechii egipteni
Corespondență ging
-

În domeniul vieții profesionale

In domeniul profesional Cartea de tarot Regina de monede arata ca ne incercam aptitudinile practice, ca ne petrecem ziua de munca si ne indeplinim indatoririle cu harnicie si rabdare, insa totodata si cu creativitate.Cartea de tarot Regina de monede dovedeste siguranta si consecventa atat in metodele de munca adoptate, cat si in devenirea profesionala. Nu este vorba aici despre succese spectaculoase sau avansari in salturi mari, ci mai degraba despre consecventa si capacitatea de a lasa sa se intample.

În planul conștiinței

In planul constiintei, Cartea de tarot Regina de monede personifica acea etapa de viata in care concepem un lucru, care urmeaza sa ocupe apoi o pozitie stabila in viata noastra. Suntem deschisi fata de stimulii si impulsurile provenite de la altii, insa le supunem unei analize critice privind concretetea si realizabilitatea lor. In astfel de perioade nu ne lasam sedusi de concepte prea abstracte sau tendinte la moda, ci dimpotriva, ne entuziasmam pentru propuneri practice si intelepciune de viata. Cu toate acestea, nu se manifesta o atitudine rigida sau meschina fata de viata.Cartea de tarot Regina de monede personifica placerea simturilor, care ii confera o expresie calda, optimista, prin execelenta imbelsugata si exhuberanta.

În planul relațiilor personale

In ceea ce priveste legaturile noastre personale Cartea de tarot Regina de monede reprezinta o faza de mare sensibilitate si caldura sufleteasca, de senzualitate vesela si optimism.Cartea de tarot Regina de monede indica fidelitate, consecventa si nevoia de caldura si adapost care ne anima.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Regina de monede"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati adoptat o atitudine cumpatata, in problema aflata in discutie, pastrandu-va realismul. Concomitent ar trebui sa se fi maturizat deja in dumneavoastra o conceptie limpede privind modul in care sa procedati in continuare. Cartea de la pozitia 5 va va arata daca a sosit timpul sa treceti la infaptuirea acestor ganduri.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  In forul dumneavoastra intim aveti o dispozitie binevoitoare si blajina, chiar daca nu ati lasat mereu sa se vada acest lucru. Posedati un simt ascufit pentru realizabil si util. Este insa totodata posibil sa fiti poate putin prea critic sau exagerat de preocupat de problema sigurantei.Vedeti daca nu cumva sunteti indemnat prin talmacirea cartii de la pozifia 6 sa va asumati, totusi, mai multe riscuri.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati facut dovada unei comportari cu radacini profunde, practice, si rabdatoare. V-ati dovedit si harnicia, rezistenta si creativitatea. Desigur ca si cumpatarea dumneavoastra a constituit un avantaj. Ati lasat impresia de putina rigiditate sau, dimpotriva, ati iradiat o senzualitate iesita din comun.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Dovediti-va inteligenta practica si capacitatea de a proceda in mod pragmatic. Delimitati-va de solicitarile nerealiste ale celorlalti, dar tineti-va totodata in frau si propriile dorinte ca si visele fara acoperire. Inaintati cu rabdare pe calea realizabilului. Probabil ca a sosit acum momentul sa strangeti si roadele activitatii desfasurate.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Nu alunecati spre sentimente exaltate si actiuni pripite. Verificati cu multa precautie, atentie si spirit critic posibilitatile de care dispuneti. Receptati fara grija semnalele celorlalti, dar nu va lasa influentat sau indus in eroare de ele. Mai aveti nevoie de catva timp pentru a adopta o atitudine clara si dobandi siguranta interioara.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Analizati problema cu retinere si cumpatare. Probabil ca deocamdata mai trebuie sa treaca o anumita perioada de timp si mai trebuie sa strangeti inca alte date pana sa puteti adopta o pozitie clara, care apoi sa va permita sa treceti la fapte.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.