Carte de Tarot - Regina de Spade

Regina de Spade

Cartea de tarot Regina de Spade reprezinta forma feminina a elementului aer.Cartea de tarot Regina de Spade personifica intelepciunea, concentrarea atentiei, independenta, bogatia de idei.Cartea de tarot Regina de Spade este expresia capacitatii noastre de a ajunge, cu ajutorul mintii, sa rezolvam probleme sau sa dobandim cunostinte superioare, fara a ne incurca in multitudinea ideilor sau a ne lasa coplesiti de indoieli. Spre deosebire de interpretarea veche a cartii, si anume ca Regina de Spade nu reprezinta decat prototipul femii rele, in cel mai bun caz al vaduvei, aici motivul reprezentarii grafice arata ca este vorba despre acea femeie , care s-a eliberat din starea de dependenta gratie intelepciunii. Numai in cazuri extreme trebuie luata in consideratie latura negativa a acestei carti, si anume cea a printesei de gheata, in spatele farmecului careia se ascunde o raceala calculata.
Corespondență astrologică
Soarele in Varsator, in sensul independent, individualitatii si cunoasterii intelepte.
Imagine mitologică
Atalanta, cea iute de picior, care alerga mai repede decat orice petitor pentru ca, pana la urma, sa se impiedice de propria-i curiozitate. Mireasa Vanturilor la vechii germanici, gonita din urma de Odin si Oastea Salbatica.
Corespondență ging
-

În domeniul vieții profesionale

In viata profesionala Cartea de tarot Regina de Spade inseamna ca dispunem de o mare capacitate de invatare, inregistram cu privire atenta tot ce se petrece in jur, reactionam inteligent si iscusit si dam dovada de o comportare plina de franchete, limpede si maleabila in discutii.Cartea de tarot Regina de Spade inseamna ca ne preocupa aspectul independentei personale, ca nu depindem de anumite indatoriri sau functii, putand astfel pleca in orice moment in alta parte, atunci cand evolutiile nu ne convin sau ni se deschid alte perspective, mai bune, mai potrivite conceptiilor noastre.

În planul conștiinței

In planul constiintei Cartea de tarot Regina de Spade reprezinta bogatia de idei, curiozitatea creatoare si o mare dorinta de a invata, dar, pe de alta parte si capacitatea de evaluare lucida a situatiei, prin care devenim constienti de starea de dependenta si de obligatiile ce ne leaga, astfel incat sa ne desprindem si sa ne eliberam de ele.Cartea de tarot Regina de Spade constituie o carte ce indica un proces important de maturizare si un inceput al cunoasterii de sine.

În planul relațiilor personale

In planul relatiilor cu partenerul Cartea de tarot Regina de Spade are semnificatia unei capacitati sporite de constientizare atat cu privire la persoana proprie cat si la relatie.Cartea de tarot Regina de Spade semnifica distantarea initiala care sa ne permits evaluarea lucrurilor in toata claritatea sau abordarea aspectelor ce nu ne convin.Cartea de tarot Regina de Spade desemneaza o perioada in care, mai mult decat in rest, suntem preocupati, de egalitatea valorilor din cadrul relatiei si ne manifestam cu mai multa hotarare, datorita unei mai pronuntate independente interioare.Cartea de tarot Regina de Spade indica faptul ca refuzam sa mai acceptam anumite atitudini. Cateodata poate indica chiar o manifestare rece, rigida, ironica, mergand pana la causticitate si aroganta.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Regina de Spade"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Ati cumpanit pana acum in amanunt intreaga problema, apreciind-o si evaluand-o sub aspect obiectiv.Ar trebui sa fi ajuns la o concluzie. Verificati, in baza cartilor de la pozitiile 1 si 5, daca a sosit momentul faptelor.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati avut fata de problema in cauza o atitudine mai degraba rece, distanta, rigida. Independenta dumneavoastra interioara va este deosebit de pretioasa. Sau poate, ati abordat ceea ce preconizati sa intreprindeti in primul rand subaspect estetic si stilistic.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Lasati o impresie rece, insa limpede, absolut fermecatoare, inabordabila. Poate ca doriti intr-adevar sa va continuati calea de unul singur. Este vremea sa dezghetati putin atmosfera, pentru ca ceilalti sa se poata apropia de dumneavoastra.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Aratati ca sunteti plin de idei si ca va aparati cu franchete punctul de vedere, limpede si independent. Procedati cu diplomatie insa pastrati distanta.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Nu permiteti orice. Fiti deosebit de atent si preocupati-va de independenta dumneavoastra interioara. Sunteti foarte inventiv si plin de idei. Folositi aceste resurse pentru a ajunge la o atitudine inteligenta, surprinzatoare si neconventionala.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Adoptati o atitudine critica, de expectativa. Nu admiteti sa fiti impins de la spate sau dus cu vorba sa intreprindeti ceva. Aveti suficiente idei proprii. Deveniti independent in ceea ce priveste puterea de judecata si exprimati-va punctele de vedere cu claritate, fermitate.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.