Carte de Tarot - Roata Destinului

Roata Destinului

Cartea de tarot Roata Destinului este expresie a neputintei si neajutorarii, sau indiciu privind o experienta de viata care ne permite sa progresam si sa ne maturizam.
Corespondență astrologică
Saturn, in manifestarea sa de stapan asupra timpului
Imagine mitologică
Tyche, zeita norocului
Corespondență ging
50 Ding/Creuzetul

În domeniul vieții profesionale

Pe plan profesional, Cartea de tarot Roata Destinului simbolizeaza de asemenea la inceput neputinta, monotonia. Insa tocmai in aceasta privinta intelegerea sensului aprofundat al cartii cere patrunderea pana la semnificatia de baza. Jugul pe care il simtim ne face docili si prin aceasta, face sa se nasca in noi disponibilitatea de a ne lua singuri soarta in mana.Cartea de tarot Roata Destinului indica schimbari profunde care se afla in fata noastra si la a caror transpunere in viata ne obliga Destinul. Cu cat vom accepta acest destin de buna voie, cu atat mai mult vom fi capabili sa-1 modelam, sa-1 cunoastem ca pe adevarata noastra vocatie. Daca celelalte carti indica faptul ca ne aflam deja pe partea ascendenta a Rotii, putem sa ne folosim de bunavointa momentului pentru a obtine succese, avansari sau alte avantaje. Daca ele indica insa cealalta latura, cea descendenta, trebuie sa ne pregatim sa intelegem in amanunt situatia in care ne aflam.

În planul conștiinței

Pe planul constiintei noastre Cartea de tarot Roata Destinului simbolizeaza faptul ca suntem chemati sa avem intelegere pentru unele necesitati, sa intelegem ca Roata Timpului ne obliga mereu la dezvoltare, la progres necontenit. In absenta acestei legitati, care doar aparet se afla in exteriorul eului noastru, am cadea cu usurinta intr-o comoditate imobilizatoare.Cartea de tarot Roata Destinului ne confrunta cu experiente mereu noi, carora trebuie sa le facem fata, pentru ca, prin intermediul lor, sa ne maturizam.

În planul relațiilor personale

In planul relatiilor noastre personale Cartea de tarot Roata Destinului arata ca trebuie sa acceptam starea de fapt. Fie ca nu avem un partener de viata, fie ca traim intr-o relatie problematica. Si in acest caz trebuie sa intelegem faptul ca avem de invatat din aceasta situatie, inainte de a putea conta pe o schimbare imbucuratoare, cu inceperea perioadei de ascedenta.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Roata Destinului"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Pana acum v-ati privit situatia ca pe ceva asupra caruia puteti exercita doar o influenta redusa. Daca ati sperat in ceva, atunci ati sperat sa va iasa norocul in cale, care sa va faciliteze reusita in ceea ce v-ati propus. Daca posedati o capacitate mai profunda de a intelege Destinul,ati putut probabil constata ca pana acum nu a sosit inca momentul sa va realizati intentiile, pentru ca inca mai aveti nevoie sa treaca un anumit timp care sa va permita sa ajungeti la un nivel superior de intelegere.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Aveti sentimentul ca sunteti la discretia urcusurilor si coborasurilor vietii si sa va puneti sperantele si temerile in totalitate in puterea Destinului.Poate ca deja ati simtit ca in spatele acestor sentimente precumpanitoare zace o intelegere profunda a semnificatiei situatiei in care va aflati.Cartile de la pozitiile 1 si 6 va pot spune daca nu cumva acum a sosit momentul sa va modelati calea viitoare intr-un mod mai activ.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Prin modul in care v-ati prezentat pana acum ati dovedit ca sunteti incapabil sa intreprindeti ceva in aceasta problema si ca binele si raul care va asteaptapar sa depinda de lucruri asupra carora nu puteti exercita nici un fel de influenta. Dar poate ca pentru dumneavoastra a fost doar mult mai comod sa adoptatio atitudine fatalista, in loc sa luati in mana evolutia lucrurilor.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  In modul in care va prezentati va dovediti vointa care va anima de a va infrunta Destinul cu capul sus. Nu incercati sa va distrageti atentia printr-o vanzoleala inutila. Continuati pas cu pas calea pe care ati pornit. Roata exprima virtutea statorniciei, perseverentei, supunerii, cumpatarii, impasibilitatii si umilintei
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Simtiti si traiti semnificatia experientei care va asteapta. Acceptati-va de bunavoie soarta. Acesta este drumul cel mai sigur si totodata cel mai simplu spre latura ascendenta, promitatoare de noroc, a Rotii. Daca si cartile de la pozitiile 1, 5 si 7 au semnificatie imbucuratoare, puteti sa riscati o speculatie.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Deveniti constient de faptul ca situatia cu care sunteti confruntat va va duce pe calea Destinului dumneavoastra. Nu incercati sa fortati nimic. Dar nici nu trebuie sa va resemnati. O intelegere mai adanca a semnificatiei experientei traite este calea cea mai sigura de a ajunge la schimbarea benefica si o noua perioada ascendenta.In cazul problemelor cotidiene, aceasta carte inseamna sa deveniti constient ca momentul actiunii inca nu a sosit.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.