Carte de Tarot - Soarele

Soarele

Cartea de tarot Soarele exprima o mare bucurie de viata, caldura si incredere.Cartea de tarot Soarele reprezinta fortele luminoase ale constiintei, cu ajutorul carora ajungem la limpezime, reusim sa ne infrangem ingrijorarea, iritarea si temerile.Cartea de tarot Soarele este simbolul prospetimii tineresti si al senzatiei de a fi ca nou.Cartea de tarot Soarele ne cere sa invingem intunecimile din noi, sa ne desfasuram latura insorita, sa mantuim pe fratele nostru intunecat sau pe sora noastra innegurata si sa o aducem la lumina.
Corespondență astrologică
Soarele in a 5-a casa, in sensul bucuriei de viata, creativitatii
Imagine mitologică
Sol, si Fortele Luminii; sau impacareafratiloratatde diferiti: Gilgames si Enkidu sau Parcifal si Feirefis.
Corespondență ging
24 FU/Reintoarcerea, Vremea Intoarcerii.

În domeniul vieții profesionale

Pe plan profesional Cartea de tarot Soarele reprezinta indeplinirea muncii cu placere si realizarea sarcinilor cu succes, creativitate si putere de munca. Pe de alta parte, simbolizeaza caldura si constiinta sanatoasa a propriei valori fata de sefii ierarhici, colaboratori si parteneri de afaceri, precum si o mare capacitate de iradiere si o limpezime convingatoare, prin care abordam si ne aparam problemele si ideile.

În planul conștiinței

In planul constiintei Cartea de tarot Soarele isi dobandeste semnificatia cea mai importanta.Cartea de tarot Soarele arata trezirea, inflorirea maturizarea, care poate fi pusa sub semnul egalitatii cu adevarata reprezentare a notiunii „de sine". Se adauga increderea si siguranja de sine, cunoasterea de sine, constiinta de sine, independent si, in ultima instanta, natura victoriei asupra acesteia, sub forma altruismului, a dezinteresului de sine. Acest aspect nu trebuie confundat cu acel „sindrom al acordarii de ajutor", care, in nemasurata sa dorinta „de a se face util", nu este decat expresia abandonarii de sine si fugii de sine.

În planul relațiilor personale

In planul relatiei cu partenerul, Cartea de tarot Soarele indica o perioada cu adevarat insorita, semnificand caldura, lipsa de griji, o mare pofta de actiune capacitatea de a ne bucura si trai din toata inima. Ca eveniment, poate simboliza un concediu reusit. Raportat pe un plan mai porfund, Cartea de tarot Soarele isi arata aici natura sa particulara, grandioasa: el este forta care daruieste fara nici o limita, fara insa a se darui pe sine. Este intruchiparea marinimii, lumina vie ce alunga norii intunecati. Pe planul relatiilor cu partenerul aceasta inseamna: ingrijirea si rasfatarea plina de marinimie, intelegere reciproca si o atitudine de profunda aprobare a respectivei relatii.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Soarele"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Ati abordat pana acum problema cu incredere. Porniti de la premisa ca veti invinge orice obstacol vi s-ar putea ridica in cale. Numai in cazurile cand la pozitiile 1 sau 7 este etalata cartea Moartea (XIII) sau Decarul de Spade este cazul sa va schimbati gandul.In rest increderea dumneavoastra este indreptatita si va va duce la tinta pe care v-ati propus-o.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Ati trat vremuri insorite si posedati chiar dumneavoastra insiva o fire insorita, care va permite sa va abordati situatiile dificile cu umor. Sunteti vesel si optimist. Va face placere sa fiti marinimos, si mai ales sa-i rasfatati pe cei din jur.Pastrati in continuare aceasta atitudine si completati-o in sensul cartii etalate la pozitia 6.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Ati lasat impresia unei persoane fara griji, sigura de succes. Ati actionat cu marinimie. Conceptia dumneavoastra interioara indreptateste aceasta atitudine, ar trebui sa nu schimbati nimic la ea. In caz contrar, probabil ca ati blufat doar, pentru a straluci ca barbat sau femeie de lume.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Sustineti-va problema cu incredere de sine. Trebuie sa fiti intelegator, sa aratati ca avesi o inima mare, prin exemplul personaldaca situatia o cere. De asemenea trebuie sa fiti impaciuitor, si gata sa iertati.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Abordati aceasta problema cu inima deschisa. Trebuie sa fiti marinimos, dar mai ales iertator. Inchipuiti-va ca noaptea trecuta ar fi cazut o ploaie invioratoare si ca acum incepe o dimineata insorita. Daca veti aborda ceea ce intentionati sa faceti cu incredere, totul va avea un final fericit.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Trebuie sa vedeti problema care va preocupa in lumina corecta. Trebuie sa va eliberati de griji, indoieli si temeri.Trebuie sa realizati ceea ce v-ati propus deoarece nimic nu va poate impiedica sa va atingeti scopul.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.