Carte de Tarot - Spanzuratul

Spanzuratul

Cartea de tarot Spanzuratul inseamna ca stagnam sau ca am ajuns intr-un impas. O cercetare mai amanuntita releva insa ca, in imobilitatea exterioara a acestei linisti fortate, zac atat necesitatea, de a ajunge la o rasturnare a cursului vietii, rezultata dintr-o schimbare a conceptiei asupra lumii. Pasivitatea la care suntem condamnati in astfel de perioade este reprezentata cel mai bine prin imaginea unei boli, care este simbolizata adeseori de aceasta carte. Pe de o parte, este drept ca reprezinta o dificultate aparent insurportabila, dar pe de alta parte reprezinta tocmai acea situatie unica, care necesita cele mai mari eforturi si de aceea pretinde o mobilizare completa a omului.
Corespondență astrologică
Pestii, in sensul sacrificiului si iluminarii
Imagine mitologică
Prometeu de Caucaz, Odin de Frasinul Lumii numit Yggdrasil
Corespondență ging
12 Pi / Stagnare

În domeniul vieții profesionale

Pe plan profesional, Cartea de tarot Spanzuratul semnifica in primul rand stagnarea si legat de acest lucru, intarzieri apreciabile, daca nu chiar impiedicarea proiectelor noastre. Planurile stagneaza, avansarile nu au loc, cautarea unui nou domeniu de activitate se dovedeste inutila . Stagnarea nu apare decat rareori prin surprindere. La inceput constatam unele maruntisuri mai degraba suparatoare, care ne intarzie si pe care, desi ne necajesc, nu le luam insa in serios. Abia suma lor face ca lucrurile sa evolueze tot mai lent, pentru ca in final sa produca stagnarea. Nici staruinta si nici agresivitatea actiunilor nu se dovedesc rentabile. Unica scapare consta in intelegerea profunda ca am ratacit drumul. Abia cand vom fi duspusi sa schimbam modul de gandire si sa ne reprofilam vor incepe sa se rezolve si dificultatile.

În planul conștiinței

In planul Constiintei Cartea de tarot Spanzuratul exprima de asemenea o criza. Ne-am blocat intr-o conceptie si trebuie sa recunoastem acum ca nu mai putem inainta. Tocmai in acest domeniu insa se afla si intreaga maretie a acestei carti. Deseori este vorba de o boala sau de o faza prelungita de somaj care ne preocupa atat de mult, incat vom fi dispusi sa adoptam o viziune diferita asupra lumii si sa acceptam un nou domeniu de activitate. Daca realizam ca am ajuns intr-un impas, fara insa sa ne dam seama unde am gresit sau la ce trebuie sa renuntam, de ajutor nu ne sunt decat calmul si rabdarea. Daca am stat suficient de mult timp in expectativa, vom avea parte de o iluminare, si intelegem cu limpezime ceea ce pana in acel moment am trecut cu vederea.

În planul relațiilor personale

Pe planul relatiilor personate Cartea de tarot Spanzuratul capata deseori semnificatia cea mai apasatoare. Fie ca traim fara o legatura de durata si incercam zadarnic sa ajungem la o relatie de parteneriat bazata pe incredere, fie ca ne-am impotmoli intr-o relatie dificila si incercam fara succes sa scapam din aceasta situatiie. In orice caz isi pastreaza valabilitatea urmatoarea solutie: trebuie sa schimbam optica, modalitatea de gandire si sa incercam sa intelegem, pentru inceput, ce am facut sau apreciat gresit, inainte ca dilema sa se rezolve apoi ca de la sine.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Spanzuratul"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Sunteti constient de faptul ca ati ajuns intr-un impas si ca realizarea proiectelor dumneavoastra s-a intarziat simtitor. Ati observat ca trebuie sa va schimbati total modul de gandire si sa acceptati o conceptie, pe care pana acum ati refuzat cu obstinatie sa o luati in seama? Un imbold important in acest sens va poate veni de la cartea etalata la pozitia 7.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Va simtiti prizonier si lipsit de aparare. Realizati ca va aflati in impas si nu avansati in ceea ce v-ati propus sa intreprindeti. Poate ca va simtiti deja obosit si epuizat. Din acest prizonierat nu va puteti elibera decat daca veti da curs unui sentiment pe care pana acum 1-ati exprimat cu incapatanare.O importanta cale de scapare va este indicata de cartea etalata la pozitia 6.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Se vede de departe ca sunteti epuizat, slabit de atatea frecusuri. Modul in care ati actionat pana acum nu a dus decat la esecuri, care poate ca v-au facut deja mai apatic sau indiferent. Cu toate piedicile, nu acceptati sa ramaneti „agajat". Cartea de tarot Spanzuratul va va arata calea pentru o aprofundata cunoastere de sine, pentru care ar trebui sa va faceti acum timpul necesar.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Aratati ca v-ati impotmolit, ca sunteti obosit. Aratati ca acum sunteti dispus sa asteptati pana cand situatia si conceptia dumneavoastra se vor fi schimbat si ca sunteti dispus sa renuntati de tot la ceea ce ati intentionat sa intreprindeti. Faceti un sacrificiu.Dati ceva, ce pana acum vi s-a parut de mare importanta in aceasta problema. Poate veti afla mai exact despre ce este vorba de la cartea etalata la pozitia 1.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  A sosit timpul sa faceti o intoarcere in viata. Nu aveti voie sa continutai pe calea pe care ati mers pana acum. Este o fundatura, la capatul careia veti cauta zadarnic o iesjre. Infranati-va impulsurile inainte sa fie prea tarziu si sa cadeti in propria capcana.Exersati-va rabdarea. Transformati raul in bine si folositi pauza, care oricum se va instaura,pentru a va calma in sinea dumneavoastra. Procedand astfel veti intelege de la sine ce trebuie sa faceti.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Trebuie sa intelegeti ca veti ajunge intr-un impas daca nu va veti schimba total conceptia de pana acum. Poate ca v-ati cam pripit in orice caz, ati trecut cu vederea un lucru important. Trebuie sa va acordati timp si sa va pregatiti pentru o evolutie de lunga durata.Daca pana la urma problema se va solutiona intr-un mod pozitiv depinde numai si numai de disponibilitatea dumneavoastra de a renunta a la anumite pareri inradacinateadanc si de a va reorienta. Cel mai bine este sa folositi pauza care oricum va urma, pentru meditatie. Un indiciu important cu privire la evolutia posibila va este dat de cartea etalata la pozitia 1.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.