Carte de Tarot - Stapana

Stapana

Cartea de tarot Stapana simbolizeaza forta inepuizabila a naturii, cu ajutorul careia este perpetuata viata. Ea reprezinta vitalitatea si fertilitatea, cresterea, aparitia noului.Cartea de tarot Stapana constituie izvorul nesecat a tot ce este viu, care arata potentialul nesecat a tot ce este viu, care arata potentialul nostru creativ si capacitatea de care dispunem de a receptiona impulsuri, din care sa facem sa nasca noul. In plan trupesc cartea de tarot Stapana, simbolizeaza cresterea si fertilitatea, in plan spiritual, bogatia de idei si inventivitatea.Permanenta nastere a noului inseamna atat permanenta schimbare a vietii noastre precum si necesitatea de a suporta durerile legate de aceasta nastere.
Corespondență astrologică
Venus din Taur, in sensul fecunditatii si cresterii.
Imagine mitologică
Marea zeita-mama sub toate denumirile ei: Inanna, Istar, Anat, Astarte, Afrodita
Corespondență ging
48 Dsing/Fantana

În domeniul vieții profesionale

Profesional cartea de tarot Stapana arata ca ne aflam intr-o faza in care sunt eliberate mari cantitati de energie. Pentru artist, scriitor, muzician sau specialistul in domeniul publicitar, aceasta reprezinta creativitate, in schimb, pentru tehnician, inginer sau proiectant, idei noi si surprinzatoare.In restul domeniilor de activitate cartea de tarot Stapana semnifica vointa de schimbare, de innoire, de crestere, precum si o voiciune sporita. Cartea de tarot Stapana poate semnifica si faptul ca trebuie sa ne adaptam noi insine la condifii de munca diferite, ca se va intampla ceva nou care sa ne smulga din rutina de zi cu zi.In unele cazuri, cartea de tarot Stapana indica inceputul unei noi cariere. Chiar daca nasterea este dureroasa, schimbarea pe care o simbolizeaza cartea de tarot Stapana reprezinta, de regula, un castig.

În planul conștiinței

Pe planul constientului este vorba de noi cunoasteri. Acestea pot fi atat placute, cat si neplacute. In orice caz insa, va vor imbogati cunoasterea. Ele ne indreapta atentia spre eternul fluviu al vietii si ne invata ca nimic nu este vesnic, dar ca din tot ce este trecator se naste mereu altceva nou.Pe un plan mai profund cartea de tarot Stapana poate semnifica imaginea mamei, cea luminoasa, grijulie si sursa neconditionata de viata

În planul relațiilor personale

In sfera legaturilor dintre parteneri cartea de tarot Stapana reprezinta de asemenea schimbarea si innoirea si poate semnifica tot atat de bine un spor in sens familial sau orice alta forma de schimbare si relatia de parteneriat.In orice caz, cartea de tarot Stapana semnifica vioiciune si evolutii favorabile. Poate exprima existenta unei faze de dragoste materna, sau poate insemna o relatie noua, plina de viata.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Stapana"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  V-ati aratat plin de idei noi, fiind totodata deschis si dispus pentru primirea unor impulsuri pe care sa le transpuneti in fapt.Intelegeti necesitatea schimbarilor si innoirilor. Aveti grija sa nu exagerati si sa nu permiteti sa fiti depasit de situatie. Stapana poate simboliza si tulburarea!
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  V-ati lasat condus de dorinta de inmultire, schimbare. Este posibil sa deveniti insa prea hapsan, sa va fi pierdut sau incurcat in multitudinea de posibilitati, astfel incat sa nu mai puteti stapani evolutia lucrurilor.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Sunteti intr-o dispozitie creativa si vioaie. Ati demonstrat ca sunteti pentru schimbari si innoiri sau v-au aratat latura materna. Cartea de pe pozitia 5 va poate indica daca ati pastrat in aceasta masura potrivita.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Aratati ca sunteti dispus sa acceptati schimbarile si sa receptionati impulsuri si indemnuri. Aratati ca sunteti creativ si plin de idei, ca posedati o puternica dorinta de viata si ca va folositi intreaga vitalitate in rezolvarea problemei.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Desfasurati-va puterea creatoare, spiritul de initiativa, viociunea. Procedati la ce v-ati propus cu prospetime interioara. Deschideti larga dvs. inima si dati locul ce se cuvine creativitatii, nazuintelor, viselor si fanteziilor dvs., spre a se dezvolta in voie urmand ca, cu timpul, acestea sa se si realizeze infapt.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Permiteti laturii creative din dvs. sa devina activa si fiti deschis pentru stimulii transmisi de ceilalfi. Preluati aceste ganduri si idei, inchipuiti-va totul in mod plastic, iar apoi transpuneti in fapt aceste impulsuri. Recunoasteti schimbarile de valoare, pe care le antreneaza tema intrebarii puse, precum si faptul ca in fata dvs. se intinde un camp roditor.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.