Carte de Tarot - Stapanul

Stapanul

Cartea de tarot Stapanul reprezinta elementul structurant, nevoia noastra de sensibilitate, siguranta si continuitate.Cartea de tarot Stapanul arata nazuinta noastra de a dobandi independenta fata de conditiile impuse de natura, in deplina lor manifestare nestapanita.Cartea de tarot Stapanul corespunde nazuintei noastre de civilizare datorita careia construim case, sisteme de incalzire sau climatizare spre a ne apara de caldura, frig si umiditate, masini sau avioane spre a parcurge mai comod si mai rapid departarile decat mergand pe jos si scoli spre a asigura nivelul de pregatire.Cartea de tarot Stapanul arata atat simtul nostru de ordine, luciditate, disciplina, responsabilitate si mod de actiune pragmatic precum si exagerarea acestora sub forma de rigiditate, lipsa de viociune, perfectionism, dorinta de stapanire si impunerea prin mana de fier.

Corespondență astrologică

Corespondenta astrologica Soarele in Capricorn, in sensul responsabilitatii, ordinii, sigurantei

Imagine mitologică

Parintele stramosesc, Abraham, Isaac si Iacob

Corespondență ging

7 Schi/Armata

În domeniul vieții profesionale

In domeniul profesional Cartea de tarot Stapanul simbolizeaza in primul rand interesul nostru sa facem ordine si sa transpunem in realitate nazuinte, planuri si intentii pe care le avem de multa vreme.Cartea de tarot Stapanul inseamna concepte clare, disciplina, staruinta, hotarare, precum si dorinta de preluare a raspunderii. Este vorba de efectuarea unei munci grele, pe parcursul careia nu ni se face nimic, sau aproape nimic, cadou si a carei reusite depinde astfel numai de vrednicia de care dam dovada.

În planul conștiinței

Pe planul constiintei noastre Cartea de tarot Stapanul arata ca ne ascultm simtul realitatii si procedam in mod pragmatic, metodic. Un anumit concept care, pana acum a fost poate haotic, primeste in aceasta perioada structura si limpezime. Dorintele si planurile capata tot mai mult forma si pot fi realizate, dupa supunerea lor uni verificari critice.Cartea de tarot Stapanul poate poate simboliza controversa dintre diferitele laturi ale imagini paterne: in rolul de sustinator si garant al sigurantei.

În planul relațiilor personale

In ceea ce priveste relatiile noastre personate Cartea de tarot Stapanul indica o perioada in care legaturile noastre pot fi cimentate, conferindu-li-se un cadru pe care te poti bizui, cu caracter de durata. Latura lucida si critica a stapanului poate lua insa acest context si un caracter deziluzionant. Peste aceasta, severitatea directionata spre obtinerea unui maximum de siguranta, pe care o reprezinta Cartea de tarot Stapanul, contine in sine pericolul unei rigiditati excesive sau de ingustare in sfera relatiilor.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Stapanul"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot

  Ati procedat lucid si metodic. Ati dezvoltat un concept limpede si doriti acum sa transpuneti in realitate dorintele si inchipuirile dvs. Daca acest lucru nu v-a reusit inca pana acum intr-un mod multumitor este pentru ca ati adoptat o atitudine prea critica.

 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot

  Sunteti o persoana foarte stapanita si aveti, fata de ceea ce preconizati sa faceti, o atitudine realista si obiectiva. Capacitatea dvs. de a privi lucrurile in mod critic ar fi trebuit sa va faca sa intelegeti cat de mari sunt sansele si riscurile pe care vi le asumati.Aveji insa grija ca, datorita luciditatii dvs., sa nu alunecati spre un perfectionism lipsit de fantezie si sa verificati corectitudinea atitudineiadoptate cu ajutorul cartii de la pozitia 1. Poate ca ar trebui sa fiti mai flexibil in forul dvs. interior.

 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot

  Pareti o persoana stapana pe sine, o fire inchisa. Pana in prezent v-ati dovedit a fi foarte realista si v-ati urmarit cu tenacitate intentiile. Este posibil ca in context sa va fi manifestat excesiv de autoritara, dura.

 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot

  Dati dovada inteligentei practice si responsabilitatii de care sunteti capabil. Manifestati-va disciplinat si obiectiv. Procedati cu superioritate si intr-o maniera metodica, actionand in prima instanta pentru crearea de limpezime si ordine, integrand opiniile sau curentele contradictorii,pentru ca apoi sa treceti cu tenacitate flexibila la realizarea planului dvs.

 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot

  Trebuie sa procedati cu stapanire de sine si pragmatism. Adoptati o pozitie constructiva, insa verificati posibilitatea de realizare a dorintelor si intentiilor dvs. Daca si cartea de la pozitia 1 va arata ca intentia dvs. poate fi realizabila ar trebui sa muncitii cu tenacitate si consecventa la transpunerea ei in realitate.In caz contrar va trebui probabil sa acceptati sa deveniti mai modest.

 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot

  Ascutiti-va simtul realitatii si procedati in mod metodic si disciplinat. Pentru inceput faceti-va ordine in idei astfel incat firul rosu sa fie vizibil cu limpezime. Nu va lasati tentat de speculatii riscante sau sperante excesiv de hazardate, trebuie sa ramaneti si sa va tineti de ceea ce este realizabil.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.