Carte de Tarot - Steaua

Steaua

Cartea de tarot Steaua este cartea sperantei, intelepciunii si perceperii conexiunilor superioare.Cartea de tarot Steaua arata ca planuim sau incepem anumite lucruri care vor ajunge departe, in viitor, si in a caror evolutie pozitiva ne cladim sperante intemeiate. In context, adesea nici nu suntem constienti, in aceasta faza incipienta, de efectul cu bataie lunga a actiunilor initiate. Abia privind inapoi vom realiza ce macazuri importante au fost asezate in perioadele caracterizate de Stea. Este nevoie de un anumit interval de timp, pentru a putea recunoaste efectele fertile ale actiunilor noastre.Cartea de tarot Steaua este considerata una din cele trei carti protectoare, care prevesteste o reusita imbucuratoare.
Corespondență astrologică
Jupiter in a 11-a casa, in sensul increderii si clarviziunii
Imagine mitologică
Binah sau Sofia, ca principiu al ratiunii superioare sau cele 7 Coloane ale Intelepciunii
Corespondență ging
61 Giung Fu/Adevarul Interior

În domeniul vieții profesionale

Pe plan profesional aceasta Cartea de tarot Steaua simbolizeaza faptul ca ne aflam la inceputul unei activitati de mari perspective. Poate fi vorba de inceputul unei cariere promitatoare sau de alte intreprinderi de viitor. Proiectele, tratativele care au loc sub semnul acestei carti se dovedesc ca fiind promitatoare de succes.

În planul conștiinței

Pe planul constiintei, Cartea de tarot Steaua arata ca ne planuim vitorul. Este vorba despre intelegerea profunda a unor interconexiuni superioare, care ne permit sa depasim ingustimea orizontului nostru nemijlocit. Este ca si cum am privi lucrurile din perspective de pasare, peste obstacolele care se ingramadesc in jurul nostru, permitandu-ni-se astfel deschiderea unor vaste orizonturi asupra unui viitor fals.

În planul relațiilor personale

In ceea ce priveste relatiile personale, Cartea de tarot Steaua semnaleaza intalniri cu semnificatie profunda si legaturi promitatoare de noroc, si de viitor. Relatiile de parteneriat simbolizate de Cartea de tarot Steaua se gasesc sub semnul unei stele norocoase.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Steaua"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Ati abordat problema cu incredere si i-ati atribuit sanse de lunga bataie. Pornrti de la ideea, ca pasii pe care i-ati intreprins sunt promitatori si vor avea o mare importanta pentru dumneavoastra in viitor. Capacitatea dumneavoastra de previziune va este foarte avantajoasa, folositoare. Daca este cazul sa vapastrati si in continuare acest optimism veti afla de la cartea etalata in pozitia 7.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Ati mizat, in forul dumneavoastra interior, cu toata increderea in evolutia pozitiva a intentiilor dumneavoastra. Cu forta pe care v-o confera aceasta incredere ati reusit desigur sa repurtati nu putine succese. Totusi, trebuie sa verificati cartea de la pozitia 1,care v-ar avertiza in cazul in care v-ati face sperante desarte.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  V-ati manifestat in mod optimist, ati aratat ca sunteti prevazator si ati lasat sa se inteleaga ca nu aveti nici un dubiu in legatura cu proiectele dumneavoastra. Capacitatea dumneavoastra de iradiere va este de ajutor in acest sens. Totusi este posibil sa vi se reeomande un alt mod de a proceda de catre cartea etalata la pozitia 5.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Faceti dovada increderii si bunei dumneavoastra credinte in viitor. Continuati-va calea, plin de sperante, si incredeti-va in aceasta problema in steaua dumneavoastra norocoasa. Incercati sa obtineti o privire cat mai larga de ansamblu si incepeti sa faceti planuri cu bataie lunga. Proiectele dumneavoastra se vor realiza.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Puteti sa va desfasurati tot optimismul si increderea. Intentiile dumneavoastra vor reusi si va vor duce departe, in viitor. Dezvoltati-va. sensibilitatea pentru a aprecia corect intervalele de timp necesare, astfel incat o nerabdare deplasata sa nu intunece evolutia fasta a lucrurilor.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Deschideti ochii si aruncati o privire spre viitor. Deveniti constient de faptul ca ceea ce intentionati sa intreprindetii va avea urmari agreabile si de mare perspective, de care poate ca in prezent inca nici nu va dati seama. Desprindeti-va din ingustimea modului dumneavoastra de pana acum de a privi lucrurile,faceti-va o larga privire de ansamblu. In acest mod veti castiga si mai multa incredere.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.