Carte de Tarot - Valetul de Bate

Valetul de Bate

Valetii indica sansele si ocaziile, care ni se ofera. Sansa reprezentata de cartea de tarot valetul de bate corespunde elementului foc, fiind un impuls sau o propunere molipsitoare, pe care o primim cu bucurie. Este in prirnul rand vorba despre ocazii de a depasi sfera experientei noastre anterioare de viata: propuneri ademenitoare pentru spiritul nostru de aventura si care ne cer curaj si asumarea de riscuri, si care reusesc sa ne smulga din rutina. Poate fi vorba despre activitati sportive, de posibilitatea de a ne sonda propriile limite sau doar de evenimente sau experiente mai putin importante, dar palpitante, ce fac parte din viata cotidiana.
Corespondență astrologică
Venus in legatura cu Luna, in Sagetator, ca expresie a sansei, primita cu entuziasm.
Imagine mitologică
Iason, invitandu-i pe Argonaufi in aventuroasa cautare a Lanii de Aur.
Corespondență ging
16 Yii/Entuziasmul

În domeniul vieții profesionale

Pe plan profesional cartea de tarot valetul de bate inseamna ca ne sunt inaintate propuneri si ni se ofera ocazii bune, care ne incanta. Poate fi vorba de a intra in detaliile unei probleme, care sa ne solicite total, sau de a prelua un nou post, de a fi trimis intr-o delegatie. Cartea de tarot valetul de bate poate fi si un indiciu referitor la o viitoare avansare. Chiar si atunci cand este legata de infruntarea unor probleme dificile ar trebui sa primim cu bucurie si incredere aceste perspective.

În planul conștiinței

In planul constiintei cartea arata ca receptam stimuli importanti, care ne permit largirea considerabila a orizontului de pana acum. Poate fi vorba despre imbolduri, care sa ne atraga atentia asupra unui domeniu pana acum necunoscut sau neglijat: o carte, o invitatie la o piesa de teatru, la un concert, la o conferinta, un seminar, o discutie incitanta. Cartea de tarot valetul de bate poate semnifica si faptul ca vom avea o controversa privind unele probleme vitale, care trebuia sa aiba loc de mai mult timp, care va actiona ca declansator pentru noi impulsuri.

În planul relațiilor personale

In domeniul relatiilor personale cartea de tarot valetul de bate are deseori rolul unei invitatii la o aventura. Aici apare atractia exercitata de o relatie noua si incitanta, precum si, cateodata, tentatia reprezentata de o aventura ce depaseste limitele uzuale.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Valetul de Bate"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Ati vazut in aceasta problema un imbold, care va face sa avansati considerahil. Stiti ca aceasta presupune placerea riscului si spirit de initiativa. Daca sunteti pregatit sa dati viata acestor impulsuri, cartea etalata la pozitia 5 va va spune cum trebuie sa va comportati.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati adoptat o atitudine pasiva si ati sperat in ivirea marei sanse, care sa va scoata din rutina, sau ati asteptat un impuls, o propunere, pentru care sa va puteti entuziasma. Valetul de bate etalata la pozitia 1 va arata, daca asteptarile vi se vor implini, iar cea de la pozitia 6, daca trebuie sa preluati chiar dumneavoastra initiativa.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Pana acum in ceea ce priveste problema cu care va confruntati, ati avut o atitudine de expectativa, asteptand un imbold exterior.Daca ati primit acest imbold, e cazul sa-i dati urmare. Asteptarea dumneavoastra se va dovedi zadarnica si va trebui sa va comportafi in sensul cartiietalate la pozitia 5
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Asteptati o sansa, ce vi se va oferi in viitorul apropiat. Aratati ca sunteti pregatit sa va lasati antrenat sa riscati, care vi se pretinde.Aratati-va temperamentul precum si faptul ca nu dati inapoi nici chiar in fata unei probe de curaj. Nu refuzati nici o invitatie sau ocazie, din teama ca nu veti fi in masura sa-i faceti fata.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Nu mai ezitati. Trebuie sa asteptati marea sansa, care se ascunde in ea, uitati orice sfiala sau temeri de pana acum si riscati aventura.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Prindeti din zbor sansa ce vi se ofera. Nu pierdeti ocazia. Treceti peste temeri, lasati-va cuprins de entuziasm. Fiti constient de riscurile pe care vi le asumati, dar optati curaj.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.