Carte de Tarot - Valetul de Monede

Valetul de Monede

Cartea de tarot Valetul de Monede vesteste o sansa ce ni se ofera, un impuls, care ne intretaie calea. In sensul elementului pamant, simbolizat prin monede, este vorba de o propunere concreta, realizabila si deosebit de utila. Avand in vedere durabilitatea elementului pamant, oferta poate fi considerate echilibrata si sigura.
Corespondență astrologică
Uranus si Venus, in legatura cu Taurul, ca expresie a sansei surprinzatoare si valoroase.
Imagine mitologică
Ariadna, prin al carei ajutor pretios Teseu a reusit sa gaseasca iesirea din Labirint.
Corespondență ging
53 Dsien/Dezvoltarea, Progresul Treptat.

În domeniul vieții profesionale

In planul vietii profesionale Cartea de tarot Valetul de Monede simbolizeaza un proiect nou sau de un plan, pentru al carui realizare beneficiem de un sprijin consistent.Cartea de tarot Valetul de Monede indica sansa de a gasi un loc de munca, de a castiga bani, de a primi o oferta pentru un nou post sau de a incheia o afacere lucrativa.

În planul conștiinței

In domeniul constiintei prin Cartea de tarot Valetul de Monede se indica ocazia de a ajunge la rezultate palpabile. Intrebarile, incertitudinile, presupunerile, pe care le-am purtat in noi atata vreme, pot fi acum solutionate prin intermediul unui impuls exterior substantial. Planurile dobandesc structura, intentiile sunt transpuse in fapte. Ideile, ramase pana acum mai degraba un fel de exercitiu spiritual, sunt transpuse in viata sub forma acestui impact.

În planul relațiilor personale

In ceea ce priveste relatiile noastre, Cartea de tarot Valetul de Monede desemneaza de asemenea o ocazie buna de a dobandi valoroase experiente, de mare durabilitate. Spectrul se intinde de la experienta senzuala unica, pana la sansa de a cladi o legatura de durata.Cartea de tarot Valetul de Monede poate reprezenta initiativa sau pasul care transforma un flirt intr-o relatie de durata. In cadrul legaturilor existente, prin Cartea de tarot Valetul de Monede este intotdeauna indicat un impuls palpabil, prin care se solutioneaza, pentru perioade indelungate, atitudini pana acum divergente, precum si imbolduri de mare eficienta pentru evolutiile viitoare.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Valetul de Monede"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Ori ati identificat o sansa valoroasa, care se afla in fata dumneavoastra, ori ati asteptat pana acum numai un imbold din exterior, care sa va ajute sa progresati in problema dumneavoastra. Ati asteptat o posibilitate concreta, care vi s-ar putea prezenta, pentru transpunerea intentiei dumneavoastra in fapta.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati asteptat si, intr-un anume fel, v-ati si bazat pe ivirea unei ocazii potrivite, sau ca cineva din afara sa va ajute sa va realizati dorinta.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Pana acum ati adoptat o atitudine pasiva, aratand ca, fara un impuls exterior, nu reusiti sa progresati. Ati asteptat ocazia potrivita si poate, ati mizat si pe faptul, ca vi se va pune la dispozitie „capitalul de pornire".
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Daca, prin modul dumneavoastra de prezentare, veti arata ca sunteti dispus sa primiti imbolduri, impulsuri sau chiar si un ajutor, acestea vi se vor prezenta intr-un viitor foarte apropiat. Nu este vorba sa faceti ceva sau sa preluati chiar dumneavoastra insiva initiativa, ci doar sa manifestati disponibilitatea de a acceptaun ajutor sau, eventual, chiar un cadou.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Bazati-va in totalitate pe simturile dumneavoastra, care va vor ghida spre o ocazie favorabila, ce vi se va oferi in viitorul apropiat. Puteti conta pe o propunere concreta, pe o oferta atractiva.Fiti deschissigatasa fructificati aceasta sansa, precum si sa acceptati ajutorul oferit de ceilalti.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Vi se va oferi o ocazie buna de a va realiza planurile. Vi se ofera un mijloc, care sa va ajute sa progresati. Tineti ochii deschisi pentru a recunoaste, prinde din zbor si fructifica aceasta sansa.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.