Carte de Tarot - Valetul de Spade

Valetul de Spade

Cartea de tarot Valetul de Spade indica o sansa sau o experienta ce ni se ofera, un stimul ce actioneaza din exterior asupra noastra. In cazul Valetului de Spade poate fi vorba, in anumite cazuri, de un stimul, de o briza proaspata, care ne permite dintr-o data sa constientizam totul limpede, care ne ajuta sa analizam si sa intelegem chiar si interconexiunile complicate.Cartea de tarot Valetul de Spade reprezinta un conflict, o disputa aprinsa sau, poate, o cearta.Cartea de tarot Valetul de Spade trebuie inteleasa ca un avertisment de a recunoaste la timp norii negri care se aduna la orizont sau, de a nu amplifica fara rost conflictul pe cale de a se naste.
Corespondență astrologică
Marte in a 3-a casa, sau un aspect dificil al lui Mercur, sub forma semanarii de cearta sizazanie.
Imagine mitologică
Marul de Aur, pe care, la nunta lui Peleus cu Thetis, zeita Eris (Cearta), care nu fusese invitata, 1-a aruncat printre meseni, declansand astfel razboiul troian.
Corespondență ging
-

În domeniul vieții profesionale

Pe plan profesional Cartea de tarot Valetul de Spade indica necesitatea de a ne pregati in vederea unor conflicte, dusmanii, agitatii, poate chiar atacuri polemice.Cartea de tarot Valetul de Spade poate reprezenta admonestarea din partea sefului ierarhic, dar si rivalitati nascande in cercul colegilor de serviciu.Cartea de tarot Valetul de Spade poate exprima amenintarea, nelinistea, pe care o resimtim fata de precaritatea incarcarii cu sarcini la locul de munca.Cartea de tarot Valetul de Spade poate insemna inceputul sfarsitului activitatii noastre actuale, dar, poate, si acel vant proaspat, chiar daca muscator, care alunga „norii negri" si aduce cu sine clarificarea privind raporturile de la locul de munca.

În planul conștiinței

In planul constiintei Cartea de tarot Valetul de Spade semnifica expunerea noastra la eventuale atacuri in discutii sau certuri, mergand pana la a fi pusi in dificultate ca urmare a modului nostru actual de gandire si receptare sau de a incasa „dusuri reci". In aceste evenimente vor avea si eventuale urmari zdrobitoare sau daca, pana la urma, vom putea accepta chiar si aceste experiente dureroase ca o forma de imbogatire a cunostintelor, ramane o problema legata de disponibilitatea noastra de a invata si de a ne schimba modul de gandire.

În planul relațiilor personale

In domeniul relatiilor personale Cartea de tarot Valetul de Spade indica un conflict, care, fie ca porneste de la partenerul nostru, fie ca reprezinta o amenintare la adresa legaturii. Se poate ajunge la o subita racire a unei relatii calde si afectuoase, insotita frecvent de o „grindina de reprosuri" ce provin din deziluzii inca neexprimate, suparari cotidiene, trecute pana acum cu vederea, dar care, pe neasteptate, duc la izbucnirea unei furtuni de proportii. Astfel de descarcari pot produce mult sange rau si conduce, in ultima instanta, la destramarea relatiei. Valetul de Spade poate indica insa si sansa reluarii convietuirii pe baza rezultatelor unui conflict clarificator.

Semnificațiile pozițiilor in care se prezinta cartea "Valetul de Spade"

 • Dacă este a 2-a carte trasă în tarot
  Stii prea bine ca in aer pluteste un conflict si ca trebuie sa va asteptati la o eventuala disputa necrutatoare. Incercati sa intoarceti pe cat posibil situatia in favoarea dumneavoastra. Cartea de la pozitia 1 va va arata cum se rezolva aceasta problema,iar cea de la pozitia 7, ce strategic se recomanda sa adoptati.
 • Dacă este a 3-a carte trasă în tarot
  Ati simtit ca sunteti atacat si va simtiti ameninjat in problame in cauza. Ar putea fi vorba, poate, de o curiozitate jignitoare, de care trebuie sa va aparati, sau poate de reprosuri nemeritate. La fel de bine poate insa fi vorba si despre o critica justificata, datorita careia veti afla aspecte edificatoare cu privirela propria persoana. Vedeti care este atitudinea interioara pe care v-o propune cartea de la pozitia 6.
 • Dacă este a 4-a carte trasă în tarot
  Ati lasat sa se vada ca va simtiti amenintat de actuala situatie si faceti impresia ca sunteti cam afectat. Cumpaniti cum ati putea contribui dumneavoastra insiva la clarificarea problemei respective. Cartea de la pozitia 5 va va arata in ce mod puteti sa va imbunatatiti modul de prezentare.
 • Dacă este a 5-a carte trasă în tarot
  Nu refuzati disputa. Aratati ca sunteti dispus sa acceptati un eventual conflict, daca este necesar pentru clarificarea situatiei. Dati dovada nu numai ca suportati sa fiti criticat.Dovediti ca stiti cum sa va manipulati adversarul, chiar cand este foarte agil.
 • Dacă este a 6-a carte trasă în tarot
  Ni fiti atat de susceptibil la critici. Trebuie sa fiti pregatit sa faceti fata unor atacuri. Daca reprosurile ce vi se aduc sunt indreptatite sau daca continsiaspecte incurajatoarevetiafla numai daca veti fi dispus sa ascultati si sa faceti fata acestui conflict. Folositi ocazia pentru clarificarea aspectelorramasepanaacum nerezolvate.
 • Dacă este a 7-a carte trasă în tarot
  Pregatiti-va pentru o cearta. Sa nu va mire, daca veti fi criticat cu asprime. Cumpaniti bine si din timp argumentele pe care le veti folosi, pentru a nu fi luat pe nepregatite. In acest conflict veti putea ramane perfect rational, in cazul ca va veti dirija intreaga atentie asupra invinuirilor pe care vi le aduce cealalta parte.Daca veti cantari reprosurile in liniste dupa criteriul „bine si rau", in loc sa va limitati doar la a va inregistra cu spaima consternarea, veti reusi sa adoptati o pozitie obiectiva si sa obtineti castigul maxim din acest conflict.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.