Compatibilitatea între Balanta și Gemeni

+

Cand Gemenii si Balanta vin impreuna intr-o poveste de dragoste, se bucură de o relație de mare bazată pe interese intelectuale și agilitate mentală. Dual-blajin Gemeni iubeste echilibrul Balantei, iar Balanta este întotdeauna încântat de vorbăreț, deștepți gemeni. Balanta iubeste arta si frumusetea in timp ce Gemenii iubesc frumusetea unei idei, dar aceste iubirile nu sunt departe una de alta.


Atat Gemenii cat si Balanta au o mare cantitate de energie mentală. Ei pot veni cu tot felul de idei, atunci când lucrează împreună, iar Balanta are get-up-and-go necesare pentru a pune ideile în acțiune, o calitate care Gemeni tinde lipsa. De fapt, în nașterea unei idei Gemeni este mai bun la pontification decât direcție, dar aceasta este o contribuție valoroasă la proces mental Balantei. Ambele semne au o nevoie de libertate intelectuală, pe care le pot oferi, cu siguranță unul pentru altul.


Balanta este guvernata de planeta Venus (Dragoste), iar Gemenii de Mercur (Comunicare). Balanta si Gemenii lucreaza bine impreuna; ele combină forțele de dragoste și de comunicare. Ca Balanta armonie cu iubitul lor aproape mai presus de toate, Gemenii nu vor fi în măsură să se deda dragostea lor de un bun, dezbatere consistent prea des; Balanta ar face mai degrabă decât aproape orice susțin.


Atat Balanta si Gemenii sunt semne de aer. Gemenii iubesc energia Balantei si nu are probleme cu păstrarea când Balanta este oprit și rulează cu o idee nouă, proiect de artă sau de altă urmărire. Ambele semne au interese largi, oferindu-le material de mare pentru discuții provocatoare.


Gemenii sunt un semn Schimbabil iar Balanta este un semn Cardinal. Balanta îi place o poziție de conducere într-o relație. Ei vin cel mai adesea cu data de idei, de exemplu, și flexibil Gemeni fericit pentru a merge de-a lungul – atâta timp cât este în regulă să se răzgândească în ultimul moment. Balanta tinde sa initieze lucruri, dar are probleme de finisare le; Gemenii sunt atât de adaptabil, acestea nu vor deranja trecerea de unelte de pescuit pe un moment de preaviz și de a trece la altceva daca Balanta se plictiseste.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Balanta? Capacitatea lor de a lucra împreună ca o echipă intelectuală. Împreună, ele se pot expune reciproc la noi puncte de vedere diferite și și domenii de interes, și de a ajuta unul pe altul deschis lumile lor.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.