Compatibilitatea între Balanta și Taur

+

Cand Taurul si Balanta vin impreuna intr-o poveste de dragoste, ea poate fi unificarea a două jumătăți ale unui întreg. Aceste două semne sunt considerate ca fiind legate de karmic. Sunt atât în ​​căutarea de securitate într-o relație și ei împărtășesc o dragoste de artă, poezie și cultură. Această relație poate începe lent ca, pe suprafață, acestea ar putea avea puține interese comune. Cu toate acestea, odată ce au înțeles unul pe altul ei pot învăța că au mult mai multe în comun decât a fost evidentă pentru prima dată.


Taurul si Balanta ambele au o dragoste pentru arte. Ei apreciază bine de mese și de teatru, arta de colectare și muzică. Plăcerea – fizică, estetică – este o primă pentru aceste două semne. Ambele place să curteze și să fie curtată; curtare este o parte necesară a oricărei relații romantice pentru ei, și din moment ce ambele au această nevoie, ele se potrivesc bine împreună. Taurul apreciaza farmecul Balantei; daca incapatanat Taurul nu se ajunge drumul lor, Balanță diplomatică este capabil de a calma lucrurile și să păstreze pacea. Balanta apreciaza luxul pe care senzual Taur le oferă. Ei au, de asemenea, mult să-i învețe unul pe altul: Balanta poate ajuta Taur vedea diferitele părți ale unei situații, iar Taurul poate ajuta Balanta sa scape de nehotararea notorie.


Atat Taurul si Balanta sunt guvernate de planeta Venus (Dragoste și bani). Acești parteneri împărtășesc o dragoste de frumusete, lux, dragoste si romantism. Balanta, în special, este dornic de echilibru; ambii parteneri au personalitati fermecătoare și dorința de armonie în relațiile lor personale. Influența lui Venus poate crea probleme la fel de bine, cu toate acestea; aceste două semne pot tinde spre atât lene și snobism, Taurul bazat pe posesiunile si Balanta pe intelect.


Taurul este un semn de pamant si Balanta este un semn de aer. Taurul devine prin viață bazându-se pe caracterul lor practic înnăscut, în timp ce Balanta se bazeaza pe explorare intelectuala. Taurul intreaba: „Cum va ajuta sa imi ating scopurile in viata?“ Balanta, pe de altă parte, se concentrează asupra stimulilor intelectuale, fie că este vorba practic sau nu. Conflictele pot aparea in aceasta relatie daca Taurul pare prea posesiv sau Balanta pare prea cochetă și socială. Uneori, ei pur și simplu nu înțeleg în cazul în care celălalt vine din. Dacă ei doresc lor să fie o relație de durată lungă, ei trebuie să învețe să accepte faptul că punctele de vedere ale lumii sunt diferite în ton și să se concentreze.


Taurul este un semn fix si Balanta este un semn Cardinal. În general, în această relație, Balanta inițiază și menține Taurul merge. Un semn fix nu se va clinti, iar Balanta trebuie sa inteleaga tendinta de încăpățânată Taurului. Cu unele convingere blând, orice este posibil – și nu există nici un semn mai înzestrați de la blând persuasiune, subtilă și farmec decât Balanță. Pe de altă parte, indecizia Balantei poate irita directe, la-punct Taur. Atâta timp cât tonuri Taurus în jos tendința de a declara că modul lor este singura modalitate acceptabilă de a face sau de a vedea ceva, Balanta poate accepta deciziile Taurului.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Taur-Balanta? Dragostea lor comun de plăcere, frumusețe și cultură. Estetica sunt parte integrantă a ambilor parteneri, iar gusturile lor similare și iubirile fac lor o relație de mare dragoste și armonie.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.