Compatibilitatea între Balanta și Varsator

+

Cand Balanta si Varsatorul se alăture într-un meci de dragoste, relația lor poate servi pentru a spori și de a consolida conștiința ambelor semne. Aceste două conecta la un nivel mental ridicat; ei împărtășesc o dragoste de artă, oameni și cultură; ambele au influențe restrictive-e scârbă în viața lor. Ele sunt susceptibile de a obține de-a lungul bine, deoarece acestea au astfel de nevoi similare și nu va necesita mai mult de unul de altul decât amândoi dispuși să dea. Ambele semne sunt, de asemenea, foarte energice tipuri, entuziaști; această relație nu este de natură să devină stagnante.


Atat Varsatorul si Balanta sunt preocupați de binele lumii și semenii lor. Varsatorul este cea mai progresiva gânditor al zodiacului, iar ei au întotdeauna o idee nouă în lucrări. Balanta este diplomat al zodiacului; oroare conflict de orice fel, ele se nasc echilibratori (deci simbolul lor, scalele). nevoia Balantei de a pune împreună un conflict să evite cu o dragoste de libertate intelectuală îi poate conduce să fie oarecum indecisa uneori; atunci când se întâmplă acest lucru, mai decisiv Varsatorul poate interveni și ajutor Balanță dau seama în ce direcție pentru a porni. Balanta se poate întoarce favoarea prin netezirea pene zburlite ocazional Varsatorului care rezultă din gândirea idealistă Vărsătorului, uneori, crashing în fața realității.


Balanta este guvernata de planeta Venus (Dragoste) si Varsatorul este guvernat de planetele Uranus (Rebeliune) și Saturn (karma). Această combinație de influențe poate fi un interesant și unul productiv; Balanta si Varsator ar trebui să ia cu siguranță, pe alte proiecte împreună decât pur și simplu relația lor de dragoste, pentru că ei pot face lucruri mari se întâmplă, folosind inimile lor, nevoia lor pentru progresul și conștiința lor de bine mai mare. Aceste două sunt un duo extraordinar pentru picioare pentru dreptate socială sau de schimbare radicală în comunitate.


Atat Balanta si Varsatorul sunt semne de aer. Ei au legături intelectuale puternice între ele și în mod constant să stimuleze unul altuia idei și stiluri de comunicare și abilități. Din nou, capacitatea lor de a lucra împreună face evident că aceste două semne trebuie să-și asume proiecte mai mari în viața lor împreună – acestea ar trebui să se preocupe mai bine. Balanta poate aduce un anumit echilibru oricărei întreprinderi care aproape nici un alt semn este capabil să realizeze. Varsator si Balanta impreuna vor avea, de asemenea, multe discuții intelectuale despre stimulatoare interesele și preocupările lor.


Balanta este un semn Cardinal, iar Varsatorul este un semn fix. Balanta stabilește lucrurile în mișcare, dar pot avea probleme de finisare ei, care este ceea ce face ca influenta determinat Varsatorului atat de pozitiv: Apa Bearer are o mare de follow-through si poate lua ideile Balantei si a alerga cu ei până la sfârșit. Aceste două lucru deosebit de bine împreună, deoarece acestea nu au tendința de a argumenta despre cine ce face, care ia de credit și care lucrează în spatele scenei versus în centrul atenției.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Balanta-Varsator? Capacitatea lor de a lucra împreună ca o echipă. Împreună, ei pot învăța mult mai mult decât oricare ar Sign singur. realizările și dragostea de proiecte de socializare și a noilor lor fac lor o relație de mare succes.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.