Compatibilitatea între Berbec și Balanta

+

Cand Berbecul si Balanta vin impreuna intr-o poveste de dragoste, polaritatea inerenta a zodiacului este invocată. Berbecul si Balanta sunt diametral opus unul față de celălalt în Zodiac – 180 grade. Fiecare semn are calități care celălalt îi lipsește; combinate cu yeni naturala Balanta pentru armonie, acest lucru poate fi o relație care se bucură de mare echilibru. Berbecul este semnul de sine in timp ce Balanta este semnul de parteneriat, iar diferențele continuă: Berbecul este impulsiv, excitabil și gata să sară direct în ceva nou și interesant, în timp ce Balanta este indecis, iubitor de pace și preferă un calm, abordare buna . Berbecul poate invata de la Balanta ca felul lor nu este neapărat cel mai bun mod.


Aceste două semne împărtășesc marea atracție sexuală comune pentru toate semnele opuse in polaritate. În același timp, deși conexiunea această pereche este uimitor atunci când bună, acesta poate fi extrem de provocator atunci când este rău. Toate polarități au energii care tind să încurcarea sau nod în cazul în care înțelegerile nu poate fi atins. Ca o combinatie, Berbec si Balanta sunt bine echilibrate. Fermecător, cultivate Balanta poate invata pe Berbec nerușinată ceva despre stilul. Balanta armonie într-o relație și va merge la lungimi mari să-l mențină. Berbecul este foarte decisiv și poate preda Balanta indecisi despre bazându-se pe intuiție pentru răspunsuri.


Berbecul este guvernat de planeta Marte si Balanta este guvernata de planeta Venus. Acesta este un meci mare, deoarece acestea sunt planetele pasiunilor si Iubirii, respectiv. Venus si Marte merg bine împreună, deoarece acestea sunt cele două părți ale relației de dragoste moneda. Sunt recunoscute universal ca masculin și feminin și această relație este un bun echilibru de masculin și feminin de energie. Venus este despre frumusețea de dragoste în timp ce Marte este despre pasiunea de romantism. Ce o combinație bună!


Berbecul este un semn de foc si Balanta este un semn de aer. combustibili de aer de foc și ajută-l să crească și să se răspândească. Berbecul poate avea un efect foarte pozitiv asupra creșterii, idei și progresul Balantei; Berbecul poate ajuta Balanta pune ideile în acțiune. Lucrând împreună poate fi o provocare uneori, cu toate acestea, din cauza polaritatea lor. rapid-paced, abordare impetuos Berbec proiectelor pot intra în conflict cu abordare mai echilibrată, intelectuala Balanta. Cu toate acestea, ambele semne au interese ample, iar la sfârșitul unei, zi lungă activă, Berbecul poate veni acasă plin de povești interesante pentru a spune Balantei mai cerebral!


Berbecul si Balanta sunt ambele semne Cardinale. Ambele au o mulțime de inițiativă – dar lipsa în follow-through. Ambele au tendința de a începe lucrurile ei niciodată nu va termina, indiferent dacă este un loc de muncă, un proiect, o relatie … Berbec va par a fi lider datorită energiei și a naturii lor puternic, dar conduce Balanta din punct de vedere intelectual. Ambele semne doresc să fie responsabil, dar Berbecul foloseste forta si uneori intimidarea pentru a obtine ceea ce doresc in timp ce Balanta foloseste farmecul si, uneori, de manipulare. Compromisul este esențială pentru sănătatea acestei relații a lui. Diplomatic Balanta are un timp mult mai ușor, cu un compromis decât o face Berbec, care nu au apreciat puternic recoltând la o altă persoană, care vizionează-l ca supunere. Balanta ar putea să dea mai des pentru dorințele Berbec pentru a menține pacea pe care le atât Cherish.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Balanta? Armonia rezultată din unirea lui Venus si Marte. Echilibrul dintre sine și celălalt reprezentat de această polaritate este o experiență de învățare mare pentru ambele semne. Fiecare aduce la relația ceea ce celălalt lipsește, pentru a face un echilibru minunat.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.