Compatibilitatea între Berbec și Berbec

+

Când două Berbec vin împreună într-o poveste de dragoste, nu e obligat să fie focuri de artificii. Aceste două sunt întotdeauna concurente, ceea ce poate face pentru un meci destul de dragoste provocator. O relatie Berbec-Berbec este ca cauta intr-o oglinda: Berbec intelege nevoia partenerului de independenta, deoarece acestea sunt în același mod. Uneori, cu toate acestea, ele pot fi posesivi si se transforma in doi berbeci capete butting. Ei trebuie să învețe să nu concureze unul cu altul atât de mult. Dacă ei pot face acest lucru, parteneriatul lor poate fi extrem de puternic.


Un meci de dragoste Berbec-Berbec este o întâlnire a două spirite puternice; în general, relația este pozitivă și entuziast. Le place să încerce lucruri noi – de multe ori sporturi extreme sau o altă activitate intensă. Rezolvarea problemelor inevitabile ale unei relații apropiate poate fi greu din cauza celor două orgolii în mod constant ciocnirea. Ei trebuie să învețe să lucreze împreună. Deoarece ambii parteneri ca lucrurile să meargă pe calea lor, ei trebuie să facă un efort conștient de a nu fi egoist. Berbecul are, de asemenea, o generozitate naturală, cu toate acestea, astfel încât două Berbecul împreună pot învăța cu siguranță, să ia transformă complac reciproc. Berbecul este foarte deschis cu sentimentele lor; total simplu, Berbecul nu va avea probleme cu înșelăciune sau de ipocrizie. Ambii parteneri vor avea probleme cu izbucniri temperamentale care rezultă din judecăți pripite. Berbecul vrea doar să mergem mai departe cu ea, deja!


Berbecul este guvernat de planeta Marte. Marte era zeul razboiului, si, ca doi soldați într-o luptă, Berbecul poate lupta, fie împreună, fie unul împotriva celuilalt – dar ei vor lupta. Marte reprezinta de asemenea pasiune, iar Berbecul tinde să aibă un timp activ și interesant, cu orice iubitor. Această energie este sporit doar cu un alt Berbec. Și, cu toate că argumentele sunt inevitabile pentru această pereche, cel mai bun este încă să vină – în primul rând, Berbecul este prea ocupat să dețină o pică pentru mult timp și, în plus, ceea ce face în sus este atât de distractiv!


Berbecul este un semn de foc. Este rar ca un partener pentru a obține obosit, în timp ce celălalt încă mai vrea să continue; Berbecul va juca împreună greu și anvelope, în același timp. Din nou, două Berbec menține o luptă constantă de peste cine va fi liderul. Nici unul dintre parteneri îi place să-și prezinte, deci un compromis este esențială. Dacă aceste două pot păstra ego-urile lor sub control, relatia va fi buna.


Berbecul este un semn Cardinal. Intr-o combinatie Berbec-Berbec, ambii parteneri sunt calificați la inițiere. Când ei văd ceea ce doresc, ei l urmărească fără un moment de gândire. Ei nu pierd timpul simt unul pe altul înainte de a sări într-o relație.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Berbec? Spontaneitatea interesant, care păstrează mereu lucruri noi și că e atât de greu de găsit cu alte semne. Berbecul nu va fi niciodată plictisit! Energia lor reciprocă și capacitatea de a face după dezacordurile face lor un pasionat și relații compatibile.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.