Compatibilitatea între Berbec și Fecioara

+

Cand Berbecul si Fecioara vin impreuna intr-un meci de dragoste, ei ar putea crede la început că nu au nimic în comun și nimic de a învăța unii de la alții. Această relație are nevoie de timp pentru a se dezvolta ca fiecare partener trebuie să învețe să înțeleagă în cazul în care celălalt vine din. Berbecul si Fecioara poate parea ca total opuse: In timp ce Berbecul este dominant si agresiv, sarind mereu în lucruri noi și aproape întotdeauna nerăbdător, Fecioara este orientat spre detaliu si linistita, chiar timid, și lucrează cu răbdare în scopul atingerii obiectivelor pe termen lung. Berbecul este energia de foc și impetuos în timp ce Fecioara este mult mai lent și mai mult la pământ. Este chiar aceste diferențe, cu toate acestea, care pot preda Berbec si Fecioara atat de mult, odată ce ei doar uita sub unul altuia suprafețele pentru a vedea ce se află dedesubt.


La inceputul relatiei, Berbec si Fecioara poate vedea nimic altceva decât unul altuia greșelile. Fecioara crede ca Berbecul este prea obraznic, iar Berbecul crede ca Fecioara este extrem de agitat. Dar dacă ei se concentreze pe unul altuia punctele forte în schimb, ei vor descoperi o afacere mare. Berbecul il invata pe Fecioara despre distracție și emoție, despre spontaneitate care adesea lipsește în viața Fecioarei. Fecioara învață Berbec răbdare și atenție la detalii, știind că lucrurile mici – și momentele – sunt importante. Berbecul poate invata iubitul lor Fecioara să ia lucrurile mai putin in serios. Fecioara poate invata Berbec sa fie politicos si munca grea valoare.


Berbecul este guvernat de planeta Marte si Fecioara este guvernata de planeta Mercur. Berbecul vrea să se grăbească afară și lupta fără a pierde timp preplanning sau strategizing. Pe de altă parte, Fecioara vrea sa analizeze totul și să lucreze toate detaliile înainte de a acționa. Acestea sunt astfel opuse abordări, care poate avea ca rezultat cearta. Ambele semne trebuie să facă un efort conștient de a învăța unii de la alții e metodă, mai degrabă decât a lăsa ritmul natural partenerul lor deranjez la punctul de distragere a atenției.


Berbecul este un semn de foc, iar Fecioara este un semn de pamant. În cazul în care Berbecul este tot impetuozitatea de foc, Fecioara este întemeiată practic. Fecioara cântărește toate opțiunile înainte de a dedica nici un efort serios, in timp ce Berbecul pur si simplu ceea ce doresc și DIVES! Acest lucru este valabil atât în ​​carieră și în relațiile personale – care poate fi ceva de o piatră de poticnire. Daca Berbecul a decis Fecioara-l, ei doresc, ei ar putea fi frustrat de ceva timp să vină, de așteptare pentru Fecioara sa se hotarasca cu privire la dacă relația este o idee bună.


Berbecul este un semn Cardinal iar Fecioara este un semn mobil. Fecioara nu are nevoie să fie lider sau de seful; ei sunt bucuroși să urmeze o altă sugestie odată ce acestea decid este una viabilă. Berbecul, pe de altă parte, vrea să facă aceste sugestii – de fiecare dată. Aceasta este o dinamică benefică în cazul în care aceste două semne sunt de lucru ca o echipa spre un scop comun.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Fecioara? marea lor eficacitate ca o echipa – afaceri sau personale. personalitatea lor, opuse în atât de multe feluri, pentru a face o relație extrem de complementare.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.