Compatibilitatea între Berbec și Rac

+

Cand Berbecul si Racul vin impreuna intr-o poveste de dragoste, este un caz de contrarii atrag. Berbecul este erupții cutanate și insolent în timp ce cancerul este sensibil și emoțional. Berbecul poate fi cu siguranță emoțională – într-un mod de foc, impetuoasă care poate complet cancerul copleșească. Chiar dacă, de obicei, Rac îi place să ia timp cu relații, abordarea vîrtej Berbec poate fi extrem de stimulare. Berbecul, pe de altă parte, pot găsi sensibilitatea Racului atragatoare este un bun echilibru pentru franchețea tipic Berbec. Necazurile pot apărea în cazul în care modificări ale dispoziției de cancer sau de agresiune Berbec devine supărător. Ambele semne trebuie să ia timp pentru a asculta nevoile partenerilor lor și să înțeleagă că ei vin din direcții diferite pentru a îndeplini un obiectiv comun.


Cancerul este semnul Acasă în timp ce Berbecul este semnul de sine. O mare dinamică între aceste două este că ambele semne sunt extrem de protector al celor care le iubesc. utilizări cancer care coajă de crab pentru a atrage în jurul ei și familia lor și se imperecheaza atunci când probleme este aproape, în timp ce Ram folosește puterea și curajul lor, ca un cavaler în armură strălucitoare. Rac prevede, de asemenea Berbec cu o viață fericită în familie și de securitate emoțională. Uneori s-ar putea construi o imagine idealizata a partenerului lor Berbec sau să fie prea posesiv, care poate grătar într-adevăr pe Berbec independent. Cu toate acestea, Berbecul poate ajuta asigurînd pe partenerul lor de cancer, care sunt iubiți și prețuite. Berbec într-adevăr trebuie să învețe să asculte Rac: Crab funcționează la un nivel instinctivă și sfatul lor poate ajuta la Berbec evita greșelile stupide cauzate de faptul că Berbecul tipic lipsa de planificare.


Berbecul este guvernat de planeta Marte si cancerul este guvernat de Luna emoțională. Marte era zeul razboiului, iar Berbecul este un soldat întâlni fiecare provocare cap-on. deschis, natura pasionat Berbecul face apel la cancer, care internalizează de multe ori emoții și sentimente. Cancerul poate avea o energie intensa, feminina si Berbecul poate ajuta să învețe să-l elibereze. Luna controlează mareele ale Pământului, care afectează în liniște toată viața; In mod similar, Rac lucreaza in spatele scenei (in timp ce Berbecul se repede în luptă). Rac tinde sa fie sentimental si poate invata Berbec sa incetineasca si sa aprecieze viata in loc de graba mereu la următorul lucru.


Berbecul este un semn de foc si Rac este un semn de apa. Aceste două elemente pot fi o combinație mare în cazul în care lucrează împreună, folosind atât emoție și de acțiune pentru a obține lucruri de facut. Cancerul poate ajuta pe Berbec sa incetineasca si sa fie bland, in timp ce Berbecul il invata pe Rac sa iasa din cochilii lor. Dar Cancerul poate fi manipulativ emotional – uneori e prea multa apa umezirea entuziasmul Berbecului. În schimb, prea mult Foc poate provoca evaporarea apei, lăsând cancerul brut emoțional. Berbec și Rac trebuie să vorbească deschis și liber pentru a asigura echilibrul lor se menține.


Berbec si Rac sunt ambele semne Cardinale. Ambii sunt inițiatori, dar ei trebuie să învețe să coopereze. La suprafata, Berbecul este liderul, întotdeauna graba de a întâlni o provocare, dar cancerul este, de asemenea, indirect, responsabil prin controlul emoțional și capacitatea de a cântări situația. Cancerul tinde sa compromis mai usor in timp ce Berbecul poate fi dispus să cedeze, astfel încât crab ar putea să accepte ceda.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Rac? După ce își dau seama că sunt în aceeași echipă, combinația de foc și de apă funcționează bine împreună. Berbecul este acolo obtinerea de atentie si cancerul este sprijinirea în liniște la sfârșitul spate. Capacitatea fiecărui partener de a oferi ceea ce celălalt este lipsit face lor o relație egală.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.