Compatibilitatea între Berbec și Sagetator

+

Cand Berbecul si Sagetatorul vin impreuna intr-o poveste de dragoste, poate fi un meci de făcut în cer! Acești parteneri au multe în comun – energii și interese similare – si sunt foarte compatibile. Ambii sunt exploratori si pionieri. Această relație este toridă și interesant, iar ambii parteneri sunt mereu gata pentru o nouă aventură. Ei au atât experiența de viață Crave a propriei lor și nu le place să piardă timpul doar citind despre el sau de a asculta altii spun despre a lor. Ei nu trebuie să fie atent, cu toate acestea: Aceasta ar putea fi o relație de predispusă la accidente ca Berbecul este întotdeauna într-o grabă și Sagetatorul tinde să se uite la tot, dar este evident. De asemenea, la fel de mult ca și aceste două au în comun, poate fi dificil să se mențină o relație pe termen lung, atunci când ambele părți au atât de multă energie pentru a începe lucruri noi – dar nu de mult interes în urma prin intermediul.


Berbecul si Sagetatorul face prieteni mari cat si iubiti. Ei înțeleg cu adevărat unul pe altul este viziunea optimistă a vieții. Problemele sunt rare, dar Sagetatorul are o nevoie mai mare de independență decât o face Berbec, care poate fi uneori prea posesiv. Berbecul este, de asemenea, un pic mai sensibil decât distracție și Archer Glamour; Sagetatorul poate tendința de a pune piciorul în gura lor, ca să spunem așa, vorbind fără să se gândească. Lucru bun este, ambele semne sunt în măsură să ierte și să uite rapid. Ei nu au timp să-și petreacă care deține o pică!


Berbecul este guvernat de Marte (Pasiune) si Sagetatorul de Jupiter (Filozofie și noroc). Ambele planete sunt masculine, astfel încât aceste semne tind să se uite la lumea în același fel. Sagetatorului ii place sa ia un risc sub influenta indulgentă a lui Jupiter. Marte este vorba de inițiativă, luarea de măsuri (uneori agresivă). Cand Berbecul vine cu o idee nouă, interesantă pentru o dată, de călătorie sau de aventura, Sagetatorul este întotdeauna gata să meargă de-a lungul pentru plimbare.


Si Berbecul si Sagetatorul sunt semne de foc. Această combinație poate produce o flacără veșnică. Ambele semne sunt mereu în mișcare. Ei au resurse inepuizabile de energie; este rar ca un partener să culmineze pe de altă parte.


Berbecul este un semn Cardinal iar Sagetatorul este un semn mutabil. Berbec initiaza noi idei si Sagetatorul va merge dreapta împreună cu ea – atâta timp cât li se permite să vină de-a lungul. Nu a existat niciodată vreo luptă pentru putere între aceste două legate de „cine e pe partea de sus.“ Berbecul îi place să aibă toată gloria și Sagetatorul este fericit de a controla evenimentele din spatele scenei. Ambele semne sunt mai bune la incepand lucruri decât sa le termine, care pot fi probleme în cazul în care se simte una sau ambele semn că relația devine din ce în stătut; slavă Domnului că este atât de puțin probabil! Berbecul se plictisesc usor, dar Sagetatorul pastreaza mereu viata rapid-paced și distractiv.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Sagetator? tendința lor reciprocă de a fi pionierii și exploratori ai zodiacului. Se potrivesc foarte bine în entuziasmul lor, energie și de unitate. Interesele lor comune si personalitatile similare, le-un cuplu foarte compatibil face.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.