Compatibilitatea între Berbec și Varsator

+

Cand Berbecul si Varsatorul se unesc într-un meci de dragoste, combinația de viziune Varsator si actiune Berbec le-o pereche foarte creativa face. Relația lor este nimic, dar static; ele pot fi competitive, dar viața cu aceste două nu este niciodată plictisitoare! Semne zodiacale care sunt două în afară tind să aibă o legătură specială, iar acestea nu fac excepție. Ei sunt foarte buni prieteni cat comunica foarte bine. Ei au o înțelegere specială a unui alt idealist Outlook, entuziast pe viață. Ambele entuziasm Crave și noi experiențe – Wilder și străin, cu atât mai bine. Sunt amândoi în senzații tari și manifestare off.


Multe relatii Berbec-Varsator se bazeaza pe admiratie reciproca. Berbecul iubeste modul unic Varsator este, viziunea lor inventivă a lumii; Varsator iubeste Berbec pentru energia si initiativa lor – Varsatorul devine idei noi tot timpul, dar uneori îi este greu să le efectueze. Deoarece ambele independenta premiu Semne, tendinta Berbec spre posesivitate poate împinge Varsatorul pentru a deveni detasati ca tactică de auto-conservare. Deși ei au acea legătură specială, ei văd lumea în diferite lumini, care ambele au nevoie pentru a înțelege. Berbecul poate fi prea implicat pentru gustul Varsatorului, iar Varsatorul la rândul său, ar putea fi prea imprevizibil pentru Berbec. După cum se dovedește, Varsatorul este un semn că are Berbec bate atunci când vine vorba de spontaneitate! Atâta timp cât ambii parteneri reasigura reciproc că relația este importantă și sigură, lucrurile vor fi bine.


Berbecul este guvernat de planeta Marte (Pasiune) si Varsatorul este guvernat de planetele Saturn (karma) si Uranus (Rebeliune). Varsatorul devine o mare viziune, progresivă de la Uranus, și conștiința socială și filantropie de la Saturn. Marte, atunci, poate face un mare plus pentru mix – acesta aduce o acțiune pasionat, direct la toate aceste gânduri și idealuri nobile.


Berbecul este un semn de foc, iar Varsatorul este un semn de aer. Aer combustibili foc și ajută-l răspândirea; In mod similar, Varsatorul poate ajuta la Berbec cred că noi scheme și apoi să le realizeze. Varsator stimulează Berbec intelectual, ceva care de cele mai multe alte semne nu reușesc să facă. Ambele semne au interese largi, atât mental activ Varsatorul este sigur de a oferi Berbec activi fizic cu o multime de furaje pentru noi aventuri si cruciade.


Berbecul este un semn Cardinal, iar Varsatorul este un semn fix. Berbec dă Varsator încrederea de a taxa înainte, mai degrabă decât doar stând în laborator concocting idei noi. Varsatorul poate ajuta pe Berbec sa se stabilizeze si proiecte complete, mai degrabă decât sărind în noi planuri fără a finaliza cele vechi. Ei au o mulțime de respect și admirație unul față de altul, ceea ce ajută la buna orice obstacole în relația lor.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Varsator? Capacitatea lor de a realiza atât de mult atunci când lucrează împreună. Cardinalul de foc și de aer fixe acoperă toate bazele. Lor este o relație de vizibilitate precum și practică.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.