Compatibilitatea între Capricorn și Balanta

+

Cand Balanta si Capricorn vin impreuna intr-un meci de dragoste, ele pot fi un cuplu bun – în cazul în care pot descoperi uneori dificil de a găsi asemănările. La suprafață, aceste două nu ar putea fi mai diferit: In timp ce Capricornul este linistit si modest, Balanta tinde sa fie un fluture sociale, delectandu în vizită cu alte persoane. Capricornul este preocupat de munca grea ca un mijloc spre avansarea în carieră și recunoaștere; Balanta este preocupat de frumusețe, artă și echilibru în viață și relații. Acest lucru nu este de a spune, totuși, că nu există nici un punct de întâlnire pentru aceste două; în cazul în care acestea provin dintr-o bază de iubire reciprocă și respect, ei pot lucra pentru a găsi un numitor comun.


Atunci când aceste două semne lucrează împreună la un proiect sau o problemă, funcționează cel mai bine în cazul în care au roluri prestabilite pentru a îndeplini, întrucât ambele ca să preia. Odată ce așteptările lor sunt definite, abordările lor sunt încă o dată destul de diferite: Balanta este chibzuind si intelectuala, dar Capricorn vede valoarea de a face lucrurile la fel de greu în cazul în care conduce la un succes sigur. Odata inteles stilul celuilalt, metodele lor de a le ajuta să realizeze împreună ceea ce ei nu au putut realiza singur.


Balanta este guvernata de planeta Venus (Dragoste) si Capricornul de planeta, in timp ce Saturn este rece, greu și masculin. Aceste planete nu au prea multe în comun deci este important pentru Balanta si Capricorn să lucreze prin diferențele lor. Venus încurajează Balanta in jos lent pentru a lua în frumusețea și de viață romantism oferte; acest lucru poate veni peste ca lene Capricorn, a cărui influență Saturn le dă ca determinare perseverent pentru a împinge înainte împotriva tuturor cote și de a reuși la obiectivele pe care le-au stabilit. Aceste două planete pot lucra la scopuri opuse, creând antagonism, ceartă și emoțiile reprimate cu excepția cazului în Balanta si Capricorn face un efort concertat pentru a înțelege și accepta unul altuia să se concentreze în viață. Capricorn trebuie să aibă grijă să nu se descurajeze Balanta de entuziasmul lor natural si optimism, iar Balanta trebuie să pună diplomația lor natural de a fi utilizate în scopul de a menține echilibrul Capricorn.


Balanta este un semn de aer, iar Capricornul este un semn de pamant. Balanta se bazeaza pe intelectul lor în viață; sensibilitățile lor sunt acordati la estetica, un subiect pe care o adevărată Balanță are întotdeauna o mulțime de opinii. Capricornii se bazează pe puterea creierului la fel de bine, dar dintr-un alt fel; ei caută metoda pragmatică în tot ceea ce fac, și pot să nu simt că au timp să se ocupa de estetica. Dacă aceste două pot învăța să lucreze ca o echipă, acestea ar putea forma cele două fețe ale unei monede, ca să spunem așa.


Balanta si Capricornul sunt semne Cardinale. Ambii sunt inițiatori, dar au astfel pe scară largă diferite etica de lucru care lucrează mai bine atunci când acestea au fiecare un anumit rol, bine definit. Când este vorba de un conflict, Balanta va fi primul înapoi în jos, care va domoli Capricornului (căruia îi place să aibă dreptate!). Este important ca ambii parteneri sa inteleaga ca compromisul este cheia succesului lor.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Balanta-Capricorn? Fiecare aduce propriile lor calități la relația. Odată ce acestea permit unii pe alții să fie ei înșiși – mai degrabă decât obținerea într-un fel altul – ei pot amesteca bine pentru a face un întreg. Lor este o relație de provocare, dar ei pot învăța unii de la alții, dacă acestea mențin efortul.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.