Compatibilitatea între Capricorn și Berbec

+

Cand Berbecul si Capricornul vin impreuna intr-un meci de dragoste, ei trebuie să lucreze din greu pentru a menține energia lor reciprocă. abordările lor pot părea aproape opuse una față de alta – Berbecul este totul despre care acționează fără a se obosi să ia în considerare în cazul în care acțiunea este îndreptată sau ce se va atinge, in timp ce Capricornul este vorba de a judeca dacă (sau cât de mult) le va beneficia înainte de a lua măsuri . Berbec se misca rapid si, pentru Capricorn, cel puțin, pare să riște totul. Capricorn detestă riscuri inutile. Ei se mișcă într-un ritm mai lent, de lucru inepuizabil spre obiective bine definite (de obicei, legate de cariera sau de alte forme de avansare publice). Ambii parteneri obține întotdeauna unde se duc, numai în moduri diferite – și, de obicei, în cazul în care ei merg este total diferit, de asemenea!


Capricornul este, în general, mai degrabă liniștit și modest în timp ce Berbecul este mult mai tare și mai strălucitor. Sunt amândoi foarte încăpățânat și cred că drumul lor este cel mai bine, astfel încât, în scopul de a lucra împreună, ei trebuie să fie de acord să nu sunt de acord. filosofiile lor sunt foarte diferite: Berbec caută comanda rapidă în timp ce Capricornul vrea sa urmeze regulile, presupunând că sunt o cale a încercat și-adevărat succesului. Cum face acest lucru manifestă ea însăși într-o relație romantică? Berbecul este totul despre impetuos exercitarea, pasionat de cel pe care îl doresc, fără să se oprească să se gândească dacă cel care le-au ales este într-adevăr cel potrivit pentru ei. Capricorn, pe de altă parte, îi place să analizeze cât de mult un potential partener de dragoste va fi capabil de a le ajuta să avanseze în viață, și va utiliza ca baza deciziei lor dacă sunt sau nu să continue relația. În cazul în care aceste două pot întâlni și de a lua împreună, cu toate acestea, ei pot învăța o altă lucruri pe care nu s-ar învăța pe cont propriu.


Berbecul este guvernat de planeta Marte (Pasiune) si Capricornul este guvernat de planeta Saturn (karma). Aceste planete lucru de multe ori unul împotriva celuilalt, la fel ca Berbecul si Capricornul trebuie sa lupte pentru a găsi un numitor comun. Aceste două pot ajuta cu siguranta unul pe altul, cu toate acestea, mai ales pe un proiect: Saturn are puteri puternice de perseverenta, dar Marte are energie și de unitate este nevoie pentru a obține lucruri de facut. Aceste două semne ar putea face un duo mai bine la locul de muncă decât în ​​dormitor! Ambii parteneri tind să fie fermi și nici nu renunță cu ușurință; în cazul în care energiile lor nu sunt canalizate într-un mod pozitiv, împreună aceste planete pot provoca cruzime, violență chiar și pe unul de altul, sau poate provoca unul pe altul pentru a reprima emoțiile lor. Berbecul trebuie să aibă grijă să nu lucreze împotriva Capricorn, care, la rândul său, trebuie să încercați să nu pentru a se umezi spiritul de foc Berbec.


Berbecul este un semn de foc, iar Capricornul este un semn de pamant. In timp ce Berbecul este dinamic, Capricornul este mai întemeiată și practică. Abordarea Capricorn este sa se intrebe: „Ce bine va face acest lucru ca am de lucru față de planul meu principal in viata?“, in timp ce Berbecul pur și simplu, ceea ce este de dorit în acest moment și merge după ce cu nici un plan in minte.


Berbecul si Capricornul sunt semne Cardinale. Ambii parteneri sunt inițiatori, dar au astfel de obiective foarte variate și interese, care lucrează mai bine atunci când acestea au fiecare un anumit rol, bine definit. Berbecul este lider pe suprafata – ei grabiti pentru a obține lucrurile merg și demola orice bariere în calea. Dar Capricornul este indirect responsabil: Ei întotdeauna lucrează în mod constant spre obiectivele lor. Este important ca ambii parteneri sa inteleaga ca compromisul este cheia succesului lor.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Capricorn? Fiecare are calitati unice pentru unirea lor. Odată ce ei pot învăța să permită reciproc să fie ei înșiși se pot amesteca bine pentru a face un întreg. Lor este o relație de provocare, dar în cazul în care pot învăța unii de la alții că merită! Ca și în orice relație bazată pe iubire reciprocă și respect, cele mai multe obstacole pot fi depășite prin comunicare de sunet și bunăvoință.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.