Compatibilitatea între Capricorn și Gemeni

+

Cand Gemenii si Capricornul vin impreuna intr-o poveste de dragoste, poate fi greu pentru ei să-și amintească de ce sunt împreună la toate, ca și modul în care acestea se apropie de lumea nu ar putea fi mai opus. În cazul în care ele funcționează de la o bază de iubire și respect reciproc, ei vor fi în măsură să depășească cele mai multe obstacole, dar ele trebuie să lucreze din greu. Gemenii trebuie să aibă libertatea de a gândi în afara limitelor; ei se bazează pe ager la minte lor, umor și priceperea intelectuală pentru a trece prin viață într-un ritm rapid. Capricornul este preocupat de avansarea și statutul; ei se bazează pe după regulile și găsirea de set, a încercat și-adevărat căi de urmat spre succes, indiferent de cât timp este nevoie. Gemeni îi place să colțuri tăiate; Capricorn îi place să fie deplină. provocare Aceste două semne ca un cuplu este de a învăța să mențină un ritm similar astfel încât acestea să poată ajunge în același loc, în același timp.


Capricornul este foarte modest și liniștit, care iese în evidență și mai mult împotriva naturii care își încetează activitatea, zgomotoși Gemeni. Capricornul tinde sa fie lent, constant si incapatanat in timp ce Gemenii este flexibil si tinde sa schimbe mintea lor mult. Gemeni are un creier rapid, care vede lacune într-o clipă, în timp ce Capricornul este greu de a convinge că profitând de o comandă rapidă este o idee mai bună decât în ​​urma bine mapate, desigur, că ei știu vor asigura succesul lor. Cu toate acestea, în cazul în care cei doi pot învăța să înțeleagă și să pună în aplicare, apoi se apropie unul altuia, ei pot realiza mult mai mult decât ar putea singur. Aceste două semne pot face parteneri de afaceri mult mai bine decât o fac iubitori.


Gemenii sunt condusi de planeta Mercur (Comunicare), Capricorn Planeta Saturn (putere). Aceste influențe planetare se poate opune o alta. Saturn are o răceală, energia masculină; este vorba despre perseverentei si ajuta la Capricorn să păstreze în mișcare prin tot felul de dificultăți. Mercur are o energie androgin și dă darul lor de intelect și de comunicare Gemeni. Nici una dintre aceste semne vor renunța ușor, dar împreună pot provoca unul pe altul pentru a reprima emoțiile lor naturale. Gemeni tinde deja să răsfoiesc ușor pe suprafața de emoții, alegând să ia viața lor de dragoste la fel de ușor ca acestea să ia cele mai multe lucruri în viață. Capricornul poate umezi spiritul entuziast Gemeni, dacă ambele semne nu avea grijă să mențină limitele și pentru a permite unul pe altul să facă același lucru.


Gemenii sunt un semn de aer, iar Capricornul este un semn de pamant. Capricornul este practic, stabil și eficient. Ei văd nu este nevoie să își asume riscuri în cazul în care nu sunt garantate pentru a achita. Gemeni, pe de altă parte, este teoretic și analitic; acestea sunt toate cu privire la asumarea riscurilor și ca urmare ori de câte ori ideile inventive pot conduce. In timp ce Capricornul este cumpără întreba: „Ce bun va face acest lucru ca am de lucru față de planul meu principal in viata?“ Gemini pur și simplu se deplasează cu fluxul în conformitate cu nici un plan stabilit.


Gemenii sunt un semn Schimbabil iar Capricornul este semnul Cardinal. Capricorn initiaza lucruri; le place să fie în control. Gemeni este mai flexibil, în general, fericit să urmeze exemplul Capricorn – atâta timp cât acestea nu sunt forțate în nimic. Ei au nevoie să se simtă liber să fie de acord, nu sunt de acord și să aleagă la voință, și în cazul în care începe să se simtă constrânși, ei vor răspunde prin a deveni distant și inaccesibil. În cazul în care aceste două valoare relația lor și doresc să ultimul, ei trebuie să învețe să compromis și lase unul pe altul de pe cârlig din când în când, ca să spunem așa.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Capricorn? Fiecare aduce propriile lor calități specifice relației. Odată ce acestea permit unii pe alții să fie ei înșiși – mai degrabă decât de măsurare unul pe altul pe baza unor standarde imposibile – ele pot amesteca bine pentru a face un întreg. Lor este o relație de provocare, dar în cazul în care pot învăța unii de la alții este cu siguranta merita!

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.