Compatibilitatea între Capricorn și Leu

+

Cand Leul si Capricornul se unesc într-un meci de dragoste, ele formează o uniune de sprijin reciproc. Capricornul este mai conservatoare, lucru greu și tradițional în Outlook. Leul este un credincios ferm în munca grea, dar tinde să se pare ca lucrurile se face prin farmecul lor și abilitățile sociale. Cu toate acestea, ambele sunt extrem de dedicate, în special pentru a preda alte. Cu toate acestea pot părea a fi un cuplu putin probabil pe suprafata, iubirea lor va crește pe măsură vor descoperi similitudini.


Ambii parteneri se bucură de confort și răsfăț și dragostea de lucru spre obiectivele lor. Leul si Capricornul savura lumina reflectoarelor și bunurile materiale. Leul poate fi scandalos, in timp ce Capricornul este mai clasic, un caracter mai simplu. Deoarece ambele semne sunt astfel determinate, cu un pic de atenție sporită ei vor simpatiza cu unul pe altul. Ambii parteneri vor realiza în curând că ei au multe de învățat unii de la alții; Leul poate arata Capricornului un moment bun si Capricornul se poate dovedi a Leului valoarea de muncă grea și valorile tradiționale.


Leul este guvernat de Soare, iar Capricornul este guvernat de planeta Saturn. Soarele reprezinta ego-ul si de sine, și radiază căldură și lumină. Leo radiază într-adevăr, acest tip de energie si entuziasm. Saturn reprezinta responsabilitatea si munca grea. Aceste două pot învăța unii de la alții e diversitate. Soarele reprezinta viata, iar Saturn reprezinta tenacitatea; atâta timp cât acestea să acorde o atenție una față de alta, combinația lor este unul bun, ceea ce duce la mai multe proiecte finalizate.


Leul este un semn de foc, iar Capricornul este un semn de pamant. Leul vrea libertate de creație, în timp ce Capricornul dorește securitatea profesională. Această combinație creează o relație romantică echilibrat. Ei se vor bucura împreună de timp și a salva timp pentru a urmări interesele personale, de asemenea. Atâta timp cât ei continuu oferiți asigurări una de alta a semnificației lor, conflictele nu sunt, de obicei dăunătoare pentru relația.


Leul este un semn fix și Capricornul este semnul Cardinal. Ambele pot fi incapatanat, incapatanat si ambitios. Ambii parteneri tind sa persevereze cand lucreaza pentru scopuri. Capra preferă viața să fie stabilă și ordonată. Leul iubeste ori sălbatice și îmbrățișează neașteptate. Odată ce sunt de acord că meciul este unul bun, ei nu vor uita valoarea ei și se va dedica menținerea relației.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Leu-Capricorn? Este devotamentul lor față de manipulare sarcina în fața lor. Ambele semne au personalitati puternice si, desi acestea pot parea uneori o pereche nepotrivita, acesta este un caz de contrarii atrag. Acest duo are un moment bun unul cu altul, iar acest aspect al relației păstrează-le doresc mai mult.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.