Compatibilitatea între Capricorn și Sagetator

+

Cand Sagetatorul si Capricornul se unesc într-un meci de dragoste, lucrurile pot începe lent și se pot simți că nu au mult de câștigat de pe celălalt. In unele privinte, Sagetatorul si Capricornul sunt opusi: Sagetator este ușor merge, capricios, caută cunoștințe de dragul ei, mereu cu capul inainte sare in lucruri noi, și este de obicei nerăbdător. Capricornul este orientat spre detaliu și pasiv, chiar timid, și este mereu în căutarea spre următorul proiect. Diferențele lor pot crea de fapt, o relație mai puternică pe termen lung, existând mari cantități fiecare partener poate învăța de la celălalt.


La inceputul relatiei, Sagetatorul si Capricornul nu poate fi capabil de a vedea trecut unul pe altul e defecte. Sagetatorul poate uneori par indisciplinat, iar Capricornul poate veni peste pompos si elitist. Dar, odată ce se opresc concentrandu-se pe unul altuia greșelile și să privească spre punctele forte lor, ei vor vedea un bazin mare de calități atractive. Sagetatorul poate arăta Capricorn aventură și emoție, și poate oferi o imagine a libertății atât de des lipsesc din viata Capricornului. Capricorn Sagetator învață să acorde o atenție la detalii, descoperă cunoștințele pe care lucrurile mici sunt importante, și îi ajută pentru a valorifica energia lor aleatoare. Sagetatorul poate vedea Capricorn ca prea responsabil, și va învăța partenerul lor pentru a ușura sus. Capricornul poate acuza Sagetatorul de a fi nechibzuit și impulsiv, și poate ajuta să devină manierat.


Sagetatorul este guvernat de planeta Jupiter si Capricornul urmeaza planeta Saturn. Jupiter este despre învățământ superior, filozofie, extinderea cunoștințelor și noroc că, uneori, duce la exces. Saturn este conducătorul de munca grea, ambitie si responsabilitate. Lor afecteaza una peste alta poate fi pozitiv și au tendința de a scoate în evidență reciproc cele mai bune aspecte. Ambele semne trebuie să ia un pas înapoi pentru a aprecia abordarea partenerului; Sagetatorul poate invata pe Capricorn sa fie mai spontan, în timp ce, în același timp stabilitatea câștigă din perspectiva rațională Capricornului.


Sagetatorul este un semn de foc, iar Capricornul este un semn de pamant. Sagetatorul initiaza proiecte după evaluarea filosofică, in timp ce Capricornul are abordare mai practică, de fapt. Capricornul va gândi la consecințele activităților lor, în timp ce Sagetatorul îi place să exploreze doar pentru propria lor satisfacție personală. Cu toate că acești parteneri pot avea dificultăți care decurg din diverse morala lor, atunci când au lăsat deoparte diferendele ei fac un cuplu excelent, datorită naturii lor bine rotunjite, complementare.


Sagetatorul este un semn Schimbabil, iar Capricornul este semnul Cardinal. Sagetatorul nu este neapărat un lider sau motivarea forței; atunci când au o idee bună și a vedea o modalitate de a contribui, ei se bucură de a face partea lor. Capricorn, pe de altă parte, vine cu idei și atribuie roluri altora. Sagetator si Capricorn poate lucra spre aceleași obiective cu mare succes din cauza lipsei de conflict asupra rolurilor.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Sagetator-Capricorn? Este eficacitatea lor în elaborarea umflături minore în drum. Când își depășesc rezistența lor inițială unul de altul, această pereche va vedea cât de mult trebuie să câștige una de alta. Personalitatile lor, diferite în atât de multe feluri, face lor un meci de dragoste extrem de eficient.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.