Compatibilitatea între Capricorn și Scorpion

+

Cand Scorpionul si Capricornul face un meci de dragoste, ei a lua o oportunitate de a se bucura nu numai o relație de dragoste și să învețe valoarea de a fi o pereche, dar, de asemenea, să crească și să se maturizeze ca indivizi. Aceste două pot fi precaut cu privire la ei înșiși schimbul de unul cu altul la început, iar această precauție emoțională poate amortiza impactul inițial al acestei relații. Aceste două tind să fie un pic mai precaut (Capricorn) și gânditoare (Scorpion), și este nevoie de un timp pentru ei să se simtă confortabil cu un altul semnificativ. Deși acestea pot fi timid de a se implica si nu cel mai rapid de încredere și social, aceste doua semne vor descoperi că ele pot avea destul de o legătură profundă – una de prietenie și loialitate profundă.


Multe pot fi învățate atunci când un Scorpion și Capricorn se împreună – și lecțiile pe care le învață, în timp ce dificil uneori să răbdăm, sunt în valoare de probleme care ar putea duce la. De la stabil lor, capabil Capricorn pereche, Scorpionul poate invata sa aduca emotiile lor supraîncălzite în control. Capricorn trebuie să fie atent, totuși, să nu pară prea superficial emoțional atunci când nivelarea orice critică pe dragostea lor sensibile. comentarii Detașat se poate intoarce impotriva cu Scorpios: Ei doresc profunzime, senzație intensă și cea mai mare măsură în sinceritate în toate situațiile – mai ales în dragoste! Capricorn, atât de ocupat cu realizarea și cu modul în care alții le percep, uneori, nu reușește să ia o șansă cu emoțiile lor. Din Scorpion, Capricorn va invata valoarea de a privi sub suprafața lucrurilor, plăcerea bogat, care poate veni de la a cunoaște profund o altă persoană. Ambele semne împărtășesc o dragoste de comiterea unei sarcini. În cazul în care decid o relație este următorul lor obiectiv este de a atinge, nu exista nici o oprire aceste două.


Planetele Marte si Pluto Scorpion regula, iar planeta Saturn regulile Capricorn. Marte si Pluto reprezinta agresivitatea, curajul, energia sexuala, renaștere și reînnoire. Saturn predă lecții mari în viață – muncă grea, diligență, ambiție și responsabilitate. Aceste trei planete pot combina în semne pentru a forma o uniune harnic legat de emoție feroce Scorpion si actiune ambitioasa Capricornului. Aceasta este o echipa dinamica de afaceri, sigur, dar toate că realizarea de energie ar putea traduce bine la afecțiune și iubire.


Scorpionul este un semn de apa, iar Capricornul este un semn de pamant. Semnele de pamant sunt toate despre chestiuni practice, despre bunurile materiale. Ce un echilibru bun, atunci, pentru cele ale elementului Apă. Semne de apă mucegai la forma situației în care sunt și răspund adesea cu emoție, mai degrabă decât logica. Un meci-up de stabilitate orientată către obiective Capricorn si mutabilității interesant Scorpion face pentru o echipă liniștită – fie că traduce în dragoste depinde de faptul dacă dragostea este scopul lor. Dacă este, se așteaptă de succes.


Scorpionul este un semn fix, iar Capricornul este semnul Cardinal. Ei nu pare cel mai romantic semnul zodiacului, ci un Capricorn de afaceri și de planificare savvy ar putea fi cu siguranță pus la o bună utilizare în elaborarea unor nopți elegante, bine planificate de romantism. În cazul lor Capricorn partenere arată că o mare parte initiativa, Scorpionul va urma cu entuziasm de-a lungul, emoționat, dacă nu un pic îngâmfare, aruncarea în propriile lor idei, de asemenea. Scorpionul poate arunca unele comentarii ghimpată sub răsuflarea lor sau într-un astfel de ton sexy de voce care Capricorn nu s-ar putea observa chiar. O mare de capră dragoste minte ar face bine să asculte cu atenție pentru nuanțe subtile și nuanțe în vocea partenerului Scorpionului și să acorde o atenție deosebită limbajului corpului, de asemenea. Ambele semne pot fi incapatanat, iar acest lucru ar putea duce la un oarecare potențial conflict. De asemenea, Scorpionul cade greu, se implică emoțional aproape de punctul fără întoarcere, în contrast puternic cu Marea Capra uneori la distanță. Ambii parteneri trebuie să recunoască acest lucru și să accepte că dacă relația este de a fi de succes.


Care este cel mai bun lucru despre meci dragoste Scorpion-Capricorn? Determinarea lor spre idei comune și devotamentul lor puternic unul de altul. Ele pot deschide porțile pentru unul altuia sufletele și unul arată un alt noi moduri de a percepe și de senzație.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.