Compatibilitatea între Capricorn și Varsator

+

Cand Capricornul si Varsatorul se unesc într-un meci de dragoste, ele tind să scoată în evidență cele mai multe atribute pozitive ale unul pe altul. Capricornul este o perspectivă mai prudentă, rațională asupra vieții, în timp ce Varsatorul este insațiabilă, promovarea unei abordări idealista a aproape totul. La suprafață, acestea pot parea ca total opuse, dar odată ce acești doi ochi pe set unul față de celălalt, este format dintr-o legătură indestructibilă.


Atat Capricornul si Varsatorul poate fi incapatanat la punctul de a părea dispus să compromis. Capricorn se bazeaza pe organizarea si este mereu în căutarea pentru consecințe. Varsatorul este modern si gaseste rutina suparatoare si plictisitoare. Capricornul va găsi de mirare in Varsator, dar poate frustrat încearcă să găsească o cusatura de logică în minte desultory, mistic partenerul lor. Varsatorul nu va aprecia dunga dominator în partenerul lor, dar se va gasi baza solida care ofera Capricorn sa fie un sprijin excelent și va fi ușurată că cineva îi va ajuta să aibă grijă de problemele lor personale.


Capricorn si Varsator sunt de Saturn, iar Varsatorul este, de asemenea, condus de Uranus. Saturn este un rece, energie tradițională. Aceasta planeta este foarte obiectiv orientat și dedicat gândirii progresive. Capricorn si Varsator fuzioneze punctele forte lor revoluții Aquarian sau statut social Capricornian. Uranus este despre toate lucrurile diferite și neobișnuite. Capricornul va arata Varsatorului o viață bazată pe organizare, rationalitate si confort. Varsatorul poate ajuta pe Capricorn sa viseze mai mult și, eventual, se ridice în picioare pentru convingerile lor.


Capricornul este un semn de pamant, iar Varsatorul este un semn de aer. Varsatorul vede viata ca o explorare aleatoare, in timp ce Capricornul cauta un anumit rezultat. Uneori, aceste două pot să înțeleagă în cazul în care celălalt vine din. Conflictele pot aparea in aceasta relatie daca Capricornul devine prea rigidă sau Varsatorul troienele off prea des în zboruri de fantezie. Ambii parteneri trebuie să învețe că ei au un mod unic de navigație căile vieții, și așa au multe lucruri de a împărtăși cu și să învețe unii de la alții.


Capricornul este un semn Cardinal, iar Varsatorul este un semn fix. Ambele pot fi implacabil, incapatanat si incapatanat. Ambii parteneri au o unitate de intens pentru a obține obiecte de dorința lor. Daca au un plan se vor lipi de el până când au ceea ce doresc. Capricornul preferă să genereze idei și să împărți sarcinile. Varsatorul este placerea de a ajuta Capricorn daca acestea primesc un rol important. Conflictele pot apărea din cauza pigheadedness ambelor semne. Cu toate acestea, dacă înțeleg că lucrează împreună pentru un scop comun, este mult mai ușor pentru ei pentru a obține rezultate notabile.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Capricorn-Varsator? Este incasabil legătura ele formează când vin împreună. Această relație va fi edificatoare si o incantare pentru ambii parteneri. Dragostea lor va fi un atu valabil, nu numai pentru ei înșiși, ci pentru cei din jurul lor.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.