Compatibilitatea între Fecioara și Balanta

+

Cand Fecioara si Balanta se unesc într-un meci de dragoste, ea poate fi ca AȘEZAREA două piese de puzzle împreună. Fiecare blochează în celălalt și se așează confortabil în loc. Ambele semne de securitate caută în parteneriat, și ei împărtășesc o dragoste de frumusețe și cultură. Ei pot lucra împreună eficient și fără probleme, deoarece acestea doresc recompense similare. Relatia Fecioara-Balanta poate prelinge de-a lungul la inceput, dar se va turați odată ce ambii parteneri să crească pentru a respecta unul pe altul.


Fecioara si Balanta apreciaza valorile plăceri superficiale, și de multe ori se bucură de colectare os china, artă sau fotografii. Ei se bucură, de asemenea, teatrul și toate formele de artă. Și plăcerea sunt Practicalitatea importante pentru ambele semne, și unul pe altul că se completează în multe feluri. Fecioara apreciaza sarmul si diplomatia, iar Balanta poate chiar lucrurile atunci când Fecioara nu ajunge drumul lor. Balanta apreciaza dragostea Fecioara de ordine si recompense tangibile care vin cu ea. In plus, Balanta si Fecioara sunt dispuși și capabili de a vedea diferitele părți ale unui argument, și împreună decizii numai după examinarea faptelor.


Regulile planeta Mercur Fecioara si Balanta este guvernata de planeta Venus. Fecioara este un comunicator excelent, analist și gânditor. Acești parteneri împărtășesc o dragoste de bun, conversație onest și un gust rafinat. Balanta, in special, este vorba despre echilibru, și ambii parteneri împărtășesc personalități plăcute și o dorință puternică de echilibru. Împreună, ei aduc cultura si frumusete lumea din jurul lor. De asemenea, datorita influentei lui Venus, Balanta poate fi leneș, iar ambii parteneri pot fi văzute ca snobi: Fecioara cu așteptările lor ridicate si Balanta vinovat de un complex de superioritate intelectuală.


Fecioara este un semn de pamant si Balanta este un semn de aer. Balanta merge despre teoretizarea multe subiecte diferite, în timp ce Fecioara este mai pragmatic. Fecioara intreaba: „Cum va ajuta acest lucru imi ating scopurile in viata?“, In timp ce Balanta se concentreaza doar pe ceea ce se întâmplă cu ei, indiferent de cât de util este. Uneori, fiecare partener poate găsi că este dificil să înțeleagă în cazul în care celălalt vine din. Conflictele pot aparea in aceasta relatie daca Fecioara pare prea special sau Balanta pare manipulator. Ambii parteneri trebuie să înțeleagă că ei văd lumea prin diferite filtre.


Fecioara este un semn Schimbabil iar Balanta este un semn Cardinal. In aceasta relatie, Balanta va conduce direcția lor. Fecioara este complace și ușor de a merge, iar Balanta poate fi o forță blândă, de ghidare fără să traverseze linia în dominație. indecizia Balantei poate irita Fecioara, dar Balanta este priceput la a vedea toate laturile unei probleme, și este adesea capabil să simpatizeze cu deciziile Fecioara. Daca Balanta poate fi inițiatorul în relație, Fecioara este suficient de adaptabil pentru a menține proiectele lor merge.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Fecioara-Balanta? Este dragostea lor comună a structurii și a art. Estetica sunt importante pentru ambii parteneri, și ei împărtășesc o dragoste de cele mai bune lucruri în viață. gusturile lor similare și iubirile fac lor o relație de echilibru mare.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.