Compatibilitatea între Fecioara și Capricorn

+

Cand Fecioara si Capricornul se unesc într-un meci de dragoste, a lor este o relație pragmatică, inteligentă. Ambele semne sunt foarte rațional, și ambele se așteaptă o mulțime de ei înșiși și pe alții. Fecioara adores Capricorn daruire si intensitate, in timp ce Capricornul admira intuitia Fecioarei si atentia la detalii. Împreună, ele formează o uniune solidă bazată ferm în realitate.


Această relație are o bază solidă, care se bazează pe securitatea materială și o abordare realistă a vieții în general. Aceste semne nu lasa emotiile sau impulsurile lor preia și puteți conta pe ambele. Fecioara poate ajuta pe Capricorn sa se relaxeze si sa aprecieze tot ce au lucrat pentru a atinge. Capricornul poate ajuta Fecioara atinge obiectivele și face ca visele realitate, prin inițiere. Ei trăiesc o viață împreună foarte confortabil.


Fecioara este condusa de Mercur, iar Capricornul este guvernat de Saturn. Mercur este o energie de comunicare pragmatică și Saturn o energie rece. Mercur este despre a fi comunicativ. Saturn este caracterizat de munca si disciplina pentru atingerea scopurilor. Fecioara va arata Capricornului virtuțile de muncă grea și de a ajuta la menținerea relației, de afaceri sau de acasă față o mașină bine unsă. Capricornul poate invata Fecioara disciplina si concentrarea necesare pentru a atinge obiectivele. Împreună, acest cuplu va împărtăși o viață de fericire în familie și romantic.


Fecioara si Capricornul sunt semne de pamant. În plus față de ordinea și concizie, partenerii Fecioara-Capricorn de obicei se inconjoara cu posesiunile de bun gust și discriminatorii. Ei ar ține mai degrabă afară pentru perfecțiune decât se stabilească pentru un substitut adecvat. Împreună cu dorința lor de a fi sigure financiar, dragostea lor de lucruri fine provoacă acest cuplu pentru a pune în ore lungi și o energie extraordinară spre îndeplinirea lor proprii și unul altuia vise. In plus, ele sunt o pereche sensibil, iar ei au rareori probleme cauzate de consumul ostentativ un partener.


Fecioara este un semn Schimbabil iar Capricornul este semnul Cardinal. Fecioara este ușor adaptabil la orice situatie si nu are nici o problema de lucru cu Capra, atâta timp cât acestea au un rol suficient în proiect. Capricorn ii place faptul ca Fecioara este dedicat relației cu totul. Capricornul poate oferi puncte de vedere la relația pe care Fecioara n-ar fi considerat pe cont propriu. Capricorn va începe noi proiecte care Fecioara se vor bucura de preluarea mai târziu. Această relație va lucra daca Capricornul poate initia idei si Fecioara le pot continua.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Fecioara-Capricorn? Este dedicarea lor uimitoare, și scopuri similare. Ambii parteneri se bucură de securitate și de obiecte materiale, și să lucreze foarte bine împreună pentru a atinge obiectivele lor – mai ales în cazul în care obiectivul implică resurse partajate. Interesele comune face lor o relație extrem de plăcută.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.