Compatibilitatea între Fecioara și Gemeni

+

Cand Gemenii si Fecioara vin impreuna intr-o poveste de dragoste, este crucial pentru supraviețuirea relației pe care le iau timp pentru a afla mai multe despre unii altora de abordare a vieții și iubire – și amintiți-vă că atitudinile ambilor parteneri sunt în valoare de înțelegere! Gemenii este simbolizat de Gemenilor; ei pot vedea ambele părți ale o poveste, ei tind să oscileze între două cursuri de acțiune și, uneori, acestea pot părea ca și în cazul în care acestea au o personalitate împărțită! Această relație este mult întărită atunci când constantă Fecioara oferă un twin cu o ancoră emoțională constantă permițând în același timp celălalt geamăn la flit despre la voință. Fecioara poate fi un pic prea serios și solicitante pentru Gemeni, mai ales în cazul în care acest lucru se întâmplă mai devreme în relația înainte de Gemeni sa angajat pe deplin. Dacă Fecioara doar dă timp, lucrurile se vor netezi.


abordari Fecioara si Gemeni la viață sunt aparent atât de diferite încât acceptarea reciprocă poate fi greu de gasit – mai ales că Fecioara tinde să fie atât de critică și exigentă. Gemeni tulpini împotriva! Poziția Fecioara ultra-practic în lume, și anvelopele Fecioara rapid de moduri de aiurit Gemenilor. Ei au prea mult să-i învețe unul pe altul, cu toate acestea. Fecioara poate ajuta Gemeni sa se implice mai mult în viață și pentru a vedea adâncimea de idei, mai degrabă decât pur și simplu la suprafață. Gemenii pot ajuta aduce distracție și entuziasm în viața Fecioarei.


Ambele semne sunt conduse de planeta Mercur (comunicare). Gemenii reprezintă aspectul masculin al lui Mercur, Fecioara feminin (Mercur in sine este androgin). Fecioara doreste un partener de încredere și, prin urmare, folosește înclinație pentru o comunicare clară spre formarea relația perfectă. Gemeni este mai intelectual axat decat Fecioara, dar are un dar în legătură cu alții.


Fecioara este un semn de pamant si Gemenii sunt un semn de aer. Fecioara este practica, directa si precisa. Fecioara întreabă: „Cum va ajuta sa imi ating scopurile in viata?“, In timp ce Gemenii, care se mișcă prin viață bazându-se pe mintea lor, nu pierde timpul concentrându-se pe unde se îndreaptă, ci mai degrabă merge pur și simplu, în cazul în care conduce mintea lor. sâcâit Fecioarei, natura critică și dezlipire distant Gemeni si capricii pot cauza probleme pentru ambii parteneri. Fecioara trebuie să înțeleagă că flirturile Gemenilor nu afecteaza sentimentele lor în ceea ce privește relația, iar Gemenii trebuie să ajute pentru a promova această înțelegere prin cuvinte și fapte.


Fecioara si Gemenii sunt ambele semne mutabil. Ambele sunt destul de flexibile; ambele sunt capabili să se adapteze la schimbare, la momentul potrivit. Ambele pot fi oarecum insipid, cu toate acestea, Gemeni din cauza ruminațiilor lor neîncetate intelectuale si Fecioara din cauza predilecția lor pentru analiză, mai degrabă decât de acțiune.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Fecioara? Securitatea se pot da reciproc – o dată pe Fecioara permite Gemeni sa se angajeze de bună voie la relația. Atâta timp cât acestea comunică între ele, și de a folosi puterile lor Mercury în mod eficient, a lor va fi o relație plăcut.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.