Compatibilitatea între Gemeni și Berbec

+

Cand Berbecul si Gemenii vin impreuna intr-o poveste de dragoste, care se conectează la un fizic precum și un nivel intelectual. Acestea activitate dragoste două semne și să rămână optimist, chiar și în cele mai grele de ori. Semnele care sunt două diferite ale zodiacului se bucură de obicei de comunicare excelente și o înțelegere profundă unul față de celălalt. spirit independent, de pionierat Berbec este atractiv pentru Gemeni, care apreciază, de asemenea, independența. Gemenii simt ca Berbecul este prea posesiv sau daca Berbecul ia flirturile Gemenilor prea in serios, argumentele pot stabili tonul relației. Ele creează un bun echilibru împreună: Berbecul vrea sa lucruri experienta si Gemenii doresc sa le discute. Împreună, ei pot face tot felul de noi descoperiri pe care le-ar fi ratat singur.


Si Berbecul si Gemenii au tone de energie precum și obiective comune. Gemeni este un gânditor și vorbăreț, premii de stimulare intelectuală și libertatea și iubirile să se uite la toate părțile de un argument. Berbec îi place să sară în proiecte noi și de a lua mâinile lor murdare, iar Gemenii vor avea cu siguranta timp pentru a afla motivele Berbec pentru alegerea proiectele pe care le susțin. In timp ce Gemenii pot fi insipid, Berbecul este simplu și decisiv; Aceasta este o combinație mare, dar este esențial ca Berbecul permite Gemenilor.


Berbecul este guvernat de planeta Marte si Gemenii sunt condusi de planeta Mercur. Aceste planete reprezinta pasiune si comunicare, respectiv. Din cauza diferitelor abordări lor, Berbec si Gemeni mari de lucru în tandem – ei primesc puncte telurile in diferite moduri, dar cu siguranta a lua acele puncte peste. dezbateri febril vor condimenta fie această unire – sau ruina-l. Berbecul trebuie sa inteleaga ca Gemenii iubesc un bun, argument de foc, nu insulta sau domina challenger lor, ci ca un antrenament creier mare.


Berbecul este un semn de foc si Gemenii sunt un semn de aer. combustibili de aer de foc și o face răspândit, ceea ce face acest lucru o combinație mare. Gemeni ajută, de asemenea Berbec realizeze pe deplin potențialul – Gemeni are cu siguranta energia pentru a ține pasul cu ritmul rapid Berbec și idei sălbatice! Combinația de adevărată, pasiune de conducere și priceperea intelectuală face doar despre orice este posibil pentru aceste două. Ambele semne au interese ample, iar cea mai bună parte este, la sfârșitul unei zile lungi și activă, Berbecul poate veni acasă și spune-chat-e foame Gemeni totul despre ea!


Berbecul este un semn Cardinal iar Gemenii sunt un semn mobil. Berbecul initiaza in mod natural noi planuri – turism, sport sau doar o idee data foarte interesant – și Gemeni este întotdeauna pentru nimic, atâta timp cât acestea nu sunt forțați în ea. O altă dinamică mare între aceste două semne este nivelul lor scăzut de concurență. Berbecul iubeste gloria si Gemeni este perfect fericit să fie în fundal, trăgând sforile. Ambele semne sunt mai bune la incepand lucruri decât le termina, așa că, dacă un partener se plictiseste cu direcția este de a lua relația, iar celălalt nu se deplasează pe retrimise spre ceva nou.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Gemeni? Capacitatea lor de a lucra împreună ca o singură unitate. Împreună, ei pot învăța mult mai mult decât oricare ar Sign singur.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.