Compatibilitatea între Gemeni și Gemeni

+

Când doi Geminis partener off, într-adevăr este ca patru persoane care vin impreuna (Gemeni este reprezentat de Twins). Această relație nu poate fi niciodată plictisitoare, ceea ce este un lucru bun – acestea două se pot obține cu ușurință plictisit! Din moment ce ei au aceeași nevoie de stimulare intelectuală și palavrageala aproape constantă, ele servesc foarte bine ca unul altuia de sondare placi off pentru a sări de idei și teorii noi. Gemenii este totul despre libertate și varietate de exprimare, și două Geminis împreună se vor bucura de acest lucru la maxim. Alții se bucură de două Geminis ca un cuplu la fel de bine – sunt sigur de a fi viața fiecărui partid cu spirit lor ascuțită și de rutină de divertisment bine-rectificata. În cazul în care acestea pot evita concurența și să coopereze în schimb, relația lor de dragoste poate fi extrem de fericit și satisface reciproc.


Dragostea Gemenii să arunce înainte și înapoi de sfaturi bătaie de joc jucăuș, sarcasmul și cinismul ironic ocazional. Acest lucru este distractiv, pentru a fi sigur, dar poate preveni unul sau ambii parteneri să ia în serios relația! . Într-o relație de dragoste intimă, există cu siguranță un loc de gravitate, ceea ce Gemenii ar face bine să învețe. În cazul în care ambii parteneri pot să acorde mai multă atenție la sentimentele lor, mai degrabă decât să fie exclusă doar prin gânduri și intelect, ei vor spori foarte mult experiența lor de dragoste.


Gemenii sunt condusi de planeta Mercur (comunicare). Acest cuplu ar putea vorbi unul pe altul în cerc toată noaptea. Mercur (sau Hermes in mitologia greaca) a fost un călător; parts Gemeni care iubesc pentru varietate în locuri și subiecte de conversație. Să fie avertizat, cu două capete Gemenii – darul GAB ar putea fi interpretată ca bârfe. A învăța să folosească darul comunicării într-un mod pozitiv este cheia.


Gemenii sunt un semn de aer, și, astfel, răspunde la lume și la partenerul lor romantica cu o mai rațională decât concentrarea emoțională. durata lor mare atenție scurte le determina să ardă uneori, dar două Geminis împreună arde în același timp! Și, desigur, că creativitatea Gemeni va visa la un nou sistem de un moment mai târziu.


Gemenii sunt un semn mobil. Natura lor, flexibile, ușor-va face patru dintre ei un cuplu perfect. Aceste două au însușit arta compromisului; două mutabil semnează împreună pot forma cu ușurință o uniune fără conflicte. Doar despre singurul lucru care ar putea duce la un argument real este o discuție care a ieșit din mână; Din fericire, Gemeni își dă seama rapid insignifianța de a dovedi un punct – și de luptă, în general.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Gemeni? Cantitatea enorma de energie intelectuala si stimulare care le oferă unul pe altul. Ei sunt capabili să salveze de la o alta care duce o existență lumesc. Împreună, ei pot distra lumea și realiza mai mult decât oricare ar putea singur.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.