Compatibilitatea între Gemeni și Leu

+

Cand Gemenii si Leul vin impreuna intr-o poveste de dragoste, relația lor este jucăuș și plin de viață, caracterizat prin activitate de lumină și optimism. Gemenii se bazeaza pe stimularea mentala si, prin urmare, este foarte atras de spiritul creativ Leo, dramatic. Pot exista probleme între aceste două, cu toate acestea: Dacă Leo ia flirtând Gemeni, natura își încetează prea în serios, sau dacă Gemeni crede Leu vrea să mențină controlul total al relației, argumente ar putea izbucni. Deși abordările lor sunt diferite – Gemeni îi place să analizeze lucrurile din toate părțile, într-o conversație intelectuală în timp ce Leul ar prefera să nu vorbesc despre asta si sari drept – acestea sunt bine cu potrivire.


Atat Leul si Gemenii au o mulțime de energie. Leo îi place să fie la cârma oricărui proiect, efort sau excursie; Gemenii vrea să fie liber să se gândească la fel de rapid și, în măsura în care acestea vă rog. Direct, decisiv Leu poate ajuta Gemeni lua o decizie în cazul în care începe să oscileze datorită capacității lor de a vedea toate opțiunile – dar Leo trebuie să aibă grijă să nu fie prea autoritari, care se va transforma Gemeni off.


Leul este guvernat de Soare (auto), iar Gemenii de Mercur (Comunicare). Ambele aceste semne sunt calificați la comunicarea ca influențele planetare sunt similare; ei au doar abordări diferite pentru auto-exprimare. Ele pot avea, de asemenea, dezbateri aprinse, dar in timp ce Gemenii se constată distractiv și stimularea mental, Leo este nevoie de destul de serios și pot obține sentimentele lor foarte rănit.


Gemenii sunt un semn de aer si Leul este un semn de foc. Aer combustibili foc și ajută-l răspândit departe și-n lat. Gemeni are un timp de ușor de a ține pasul cu energia și creativitatea Leo. Leul tinde să fie dramatică și demonstrativ, iar Brainy Gemeni înțelege întotdeauna mesajul lui Leo. Cel mai bun lucru este, Leo poate avea o zi energic, activ – și apoi vin acasă, la noapte și spune Gemeni totul despre asta.


Leul este un semn fix și Gemeni este un semn mobil. Leul este încăpățânat și hotărât, un lider mare și oarecum rigid atunci când este vorba de a schimba idei sau direcția lor. Când Leo face până mintea lor, ei vor vedea ceva până la sfârșit. Gemeni, pe de altă parte, este flexibil în extremă. Ei devin plictisit cu ușurință și nu au nici o problema lasa Leul preia conducerea – într-o anumită măsură. Gemenii vrea sa fie liderul propriilor lor gânduri. Sunt fericit să fie în fundal, conținutul cu gândurile lor, în timp ce Leo ia în centrul atenției și gloria.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Leu? , Chiar și punctul lor de vedere tineresc copilareasca a lumii. Acest cuplu poate fi un mare succes datorită optimismului și naturi explorative.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.