Compatibilitatea între Gemeni și Scorpion

+

Cand Gemenii si Scorpionul vin impreuna intr-o poveste de dragoste, ei vor trebui să învețe să înțeleagă și să accepte unul altuia diferențele – și în cazul în care acestea pot, ele vor fi un cuplu de aproape incasabil. În cazul în care Gemeni este adaptabil, intelectual, care își încetează activitatea și vorbăreață, Scorpionul tinde sa fie secretos, concentrat, intens și determinat. Gemenii tinde să ia lucrurile ușor, inclusiv iubitul lor; Scorpion, pe de altă parte, are o nevoie foarte profundă pentru conexiunea emoțională și intimitate. Scorpionul este, în general, foarte loial iubitul lor și foarte conectat la relația.


Această relație tinde să fie extrem de pasionat și pot fi adesea caracterizate prin argumente; Gemenii iubesc o dezbatere bună, având în vedere că simbolul de stimulare mentala, iar caracteristica Gemeni flirtatiousness tinde sa se răzuiesc pe nervi gelos, posesiv Scorpionului. În ciuda acestor diferențe, cu toate acestea, aceasta nu este o relație plictisitoare. Ambele semne place să ia șansele și condimenteze-l! Ei au o mulțime de aventuri împreună, dar dacă lucrurile prea tensionată și argumente încep să fie negativă, ei trebuie să facă efortul de a reconcilia în cazul în care valoarea relației și doriți să-l la ultimul.


Gemenii sunt condusi de planeta Mercur (Comunicare), iar Scorpionul este guvernat de dual Planetele Marte (Pasiune) si Pluto (Putere). Scorpionul este, în general, destul de preocupat de intimitatea sexuală și emoțională; ei au nevoie de mult asigurări că iubitul valorilor lor relația la fel de mult ca ei. Slavă Domnului, atunci, pentru abilitati de comunicare excelente ale Gemenilor; Gemenii ar trebui să aibă nici o probleme de comunicare dedicarea lor pentru Scorpion – în cazul în care aceasta dedicarea lui se simt. Gemenii nu poate și nu va fals angajament de un ei nu simt, atât de intensă Scorpion trebuie să învețe să renunțe un pic. Gemenii vor face cu siguranță un angajament într-o relație de dragoste, dar numai dacă sunt liberi să facă acest lucru pe cont propriu, nu forțat în ea.


Gemenii sunt un semn de aer, iar Scorpionul este un semn de apa. Aceste două elemente pot fi o combinație mare; la urma urmei, cele mai bune decizii sunt luate atunci când acestea încorporează intelectul (aer) și emoțiile (apa) – mintea și inima. Trucul, desigur, este obtinerea aceste două elemente să lucreze în tandem. Scorpionul este un strateg maestru; în cazul în care există o decizie de a fi sau a unui proiect la îndemână, ele pot ajuta la concentrarea Gemeni zvânturat pe cele mai bune opțiuni. Gemeni, la rândul său, învață Scorpion pentru a da drumul și treci mai departe atunci când sunt zădărnicite eforturile lor. Există un dezavantaj pentru unirea acestor două elemente, cu toate acestea; manipulări emoționale Scorpion poate dovedi a atenua energia și entuziasmul naturale Gemeni. De asemenea, aerisit Gemenii pot lăsa apele adânci ale Scorpionului senzație de sacadat, dur și deranjat.


Gemenii sunt un semn Schimbabil, iar Scorpionul este un semn fix. Gemeni tinde să facă lucruri pe un capriciu, doar pentru experienta, contrar Scorpion, care are aproape întotdeauna un plan (sau un motiv ulterior) în minte. Scorpionul se poate folosi focalizarea și determinarea lor de a ajuta la predarea Gemeni valoarea în finisare lucruri înainte de a sari cu capul înainte în următoarea experiență. Odată ce aceste două încep să înțeleagă că ei se pot bucura de o relație satisface – Gemeni furniza puterea de rationament si creier si Scorpion aduce dollop lor sănătos de sex-appeal, emotivitatea și pasiune – ei se pot bucura de o relație cu adevărat satisface reciproc.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Scorpion? Puterea ei au atunci când funcționează ca o unitate. Ei sunt ambii câștigători care refuză să renunțe, făcând lor o relație care nu stabilește pentru a doua cea mai bună.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.