Compatibilitatea între Leu și Balanta

+

Cand Leul si Balanta se unesc într-un meci de dragoste, a lor este o uniune agreabilă. Fiind situat două semne diferite ale zodiacului, Leo si Balanta experimenta o intelegere profunda a interioare-funcționare a celuilalt. Atunci când mixuri de energie nemărginite Leului cu Balanta sentiment natural al armoniei, aceasta este o poveste de dragoste de mare echilibru. Leul si Balanta sunt ambele bizară față de rezervate, directă versus iubitoare de pace. Ele se pot bucura de o relatie foarte buna, deoarece fiecare poate aprecia și să beneficieze de atributele pozitive ale celuilalt.


Balanta calmeaza si calmeaza flamboyance Leo. Ca un cuplu, Leu si Balanta sunt bine echilibrat. Balanta pune pe farmecul și bune maniere, care îmblânzi personalitate directă și acerb Leo. Dar Leo este mult mai decisiv decât Balanță. Leul poate ajuta partenerii lor de a lua decizii mai ușor și să acționeze asupra lor, iar ei pot învăța arta de spontaneitate.


Leul este guvernat de Soare, iar Balanta este guvernata de planeta Venus. Cele doua zodii fundamentul de bază al relațiilor – căldura și pasiunea. Soarele și Venus merg bine împreună. Soarele este o energie masculina si Venus feminina, astfel încât această relație să asigure un echilibru între energii. Venus este despre frumusețea de romantism, iar Soarele este de aproximativ revigorantă viata de raspandire caldura. Acest cuplu susține unul pe altul pentru o lungă perioadă de timp.


Leul este un semn de foc si Balanta este un semn de aer. Aceste două elemente combinate fie unul combustibil altul seemlessly sau diminua altuia eforturi. Balanta poate negocia cu impulsul și vigoarea Leo, și ambii parteneri au tendința de a lua parte la unul altuia proiectele lui. Ei au stabilit un echilibru și căpușe perfectă ceas! Atunci când sunt unite, orice este posibil, dar acest cuplu trebuie să fie conștient de unul altuia sentimentele și dorințele. orientată către acțiune, Leo să intre în conflict cu mai mult pasiv Balantei, vin-ce-mai Outlook. Ambele semne au o varietate de interese, și nevoia lui Leo să se implice le dă mari povești de a împărtăși cu Balantei mai rezervat.


Leul este un semn fix si Balanta este un semn Cardinal. rezistenta lui Leo outpaces capriciile trecătoare ale Balantei, inițiatorul. Ei trebuie să împreună de lucru pentru a face visele sa devina realitate. Leul va fi liderul din cauza puterii lor și natura puternic. Balanta va lua în liniște haturile dintr-o perspectivă intelectuală și orientată spre echipa. Leo îi place să dea ordine prin autoritate personală în timp ce farmece Balanta pe alții în a face lucruri și este fericit să împăcarea ego-ul gigant Leo. Este important ca Leo să înțeleagă sacrificiul. Balanta, posibilitatea de a vedea ambele părți ale argumentului, poate compromite cu ușurință, în timp ce Leul poate fi mai pus peste nevoie să cedeze.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Leu-Balanta? Este armonia care rezultă din unirea lui Venus și a Soarelui Echilibrul între sine și alte reprezentat de această relație este o experiență de învățare mare pentru ambii parteneri. Fiecare partener face pentru ceea ce celălalt lipsește, așa că a lor este o relație foarte compatibil.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.