Compatibilitatea între Leu și Berbec

+

Cand Berbecul si Leul se unesc într-o poveste de dragoste, scanteile vor zbura! Ambele sunt semne de foc, pasionat si dinamic, cu o dragoste sănătoasă de sportivitate și a concurenței. Există o mulțime de acțiune în această relație. Ambele semne doresc să fie șeful și pot apărea probleme atunci când ego-urile lor la fel de mari, să stea în calea. Acești parteneri au admirație reală și respect reciproc, dar ei trebuie să învețe să ia transformă comanda si da ordinele – chiar și atunci când acestea sunt doar aleg un film la magazinul video!


Acest parteneriat este totul despre pasiune de foc, dominatie si cine e pe partea de sus – și când! Ambele pot fi nerabdatori si mandri. Leului ii place sa fie adorat si ego-urile lor să fie mîngîie, servicii care usor-plictisit Berbecul nu ar putea dori să le furnizeze. Berbecul poate fi, de asemenea, deranjat de flirturile lui Leo – dar această relație este întotdeauna interesant. În ciuda diferențelor lor, uneori zgomotoase, Berbec arata adesea la Leo ca un ghid sau consilier. Leul este și, cu Leo, Berbecul poate fi mielul. La fel ca în mitul (Leul și Mielul), orice diferențe între aceste două pot fi depășite. Ambele semne sunt de obicei respectate de alții și este important ca acest sens există în relația de asemenea.


Berbecul este guvernat de planeta Marte si Leul este condus de Soare Ambele sunt raspandesc energie masculina si fac o combinatie buna – ei inteleg reciproc, deoarece ei provin din același loc. Soarele este despre sine si Marte este despre energia agresivă, astfel încât acestea sunt extrem de compatibile și poate face o echipa puternica.


Si Berbecul si Leul sunt semne de foc. Acest lucru tinde să fie o relație foarte încălzită și pasionat. Când bună a lui este foarte, foarte bun, dar când e rău că e vorba de argumente puternice și orgolii deteriorate. În acest parteneriat există întotdeauna o concurență cu privire la cine este responsabil. Din moment ce o relație de dragoste nu ar trebui să fie despre putere, acest lucru poate deveni o problemă. Ambele aceste semne au o energie fara limite, astfel încât ambele vor fi mereu în mișcare. Cu toate acestea nu sunt de acord de multe ori pot, diferentele de opinie nu dureaza mult – Berbecul este prea grabiti la urmatoarea provocare pentru o pică. Leul are nevoie să-și amintească să nu fie iritați dacă iubitul lor Berbec nu le arată suficient respect.


Berbecul este un semn Cardinal iar Leul este un semn fix. Berbec dă Leo asertivitate să se încarce înainte și să ia șansele, în timp ce Leul poate ajuta teach Berbec să se stabilizeze și să urmeze lucrurile prin. Berbecul poate rani, uneori, sentimentele lui Leo de a spune ceva jignitor, fără gândire. Pe de altă parte, Berbecul poate fi iritat de natura Bossy Leo și tendința de a bosumflat. Dar ei sunt amândoi loiali și unul la altul profund, iar atunci când acestea pot înțelege că nu trebuie să fie un sef, relația lor poate fi o fericire interesant.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Leu? Admirația reciprocă atât cota Semne unul pentru altul. Cu Berbecul ca inițiator și Leo ca cel care urmează, prin, ambele au nisa lor integrală în cadrul parteneriatului. Energia lor reciprocă și pasiunea lor face o relație dinamică.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.