Compatibilitatea între Leu și Fecioara

+

Cand Fecioara si Leu se unesc într-un meci de dragoste, ele pot trece cu vederea inițial interese comune și simt că nu au nimic de câștigat de la un altul. Aceasta este o relație care evoluează în timp, fiecare partener treptat înțelegerea și aprecierea celuilalt. Leul este extrovertit, dominant, și carismatic, și de multe ori are o scurtă siguranță. Fecioara este studioasa și retras, posedat de versatilitate mai mult decât Leo. Deși există diferențe, ei fac un meci de dragoste minunat atunci când fiecare partener încălzește până la celuilalt stil nefamiliare.


La inceputul relatiei, Leu si Fecioara poate vedea nimic, dar greșelile într-unul pe altul. Leul poate parea tiranic, iar Fecioara poate părea prea raționamente. Dar când se opresc în căutarea doar unul altuia defectele și să înceapă să descopere unul altuia atribute pozitive, ei vor descoperi o atracție. Leul prezinta ori Fecioara bune și de distracție, și introduce spontaneitatea, care este adesea lipsește în viața Fecioarei. Fecioara învață Leo răbdare și se concentrează energia lor intelectuală. Leul poate simți Fecioara urmărește cu prea dornici de un ochi, dar va inspira partenerul lor pentru a ușura sus. Fecioara poate lua în considerare Leo egoist si prevestitor, dar îi poate învăța să fie sensibili la nevoile altora.


Leul este guvernat de Soare, iar Fecioara este guvernata de planeta Mercur. Soarele emana caldura si lumina si asteapta altii sa adune în jurul și să accepte darurile de prezența lor. Fecioara ajunge la alții și funcționează toate detaliile înainte de a comite un scop determinat. Ambele semne trebuie să ia timp pentru a vedea valoarea abordării celuilalt; Leul poate invata Fecioara sa fie mai puțin critic și mai spontan, în timp ce Leul castiga stabilitate de la chila chiar si Fecioara.


Leul este un semn de foc, iar Fecioara este un semn de pamant. Leul începe în noi proiecte fără să se oprească să ia în considerare motivația lor, în timp ce Fecioara are o abordare mai practică. Fecioara este preocupat de rezultatul eforturilor lor în timp ce Leo urmărește pur și simplu ceea ce doresc cu nici o minte pentru consecințele.


Leul este un semn fix, iar Fecioara este un semn mobil. Fecioara îi place să-și petreacă timpul de lucru greu și se întinde pe mai multe domenii diferite. Leo, pe de altă parte, se bucură de preluare sau gestionarea unui proiect și atribuie roluri celorlalți participanți. Absența unui conflict peste cine e cine în relația ajută Leu si Fecioara evita evaluările de caractere neplăcute.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Leu-Fecioara? Este eficacitatea lor ca un cuplu. Metaforic si literal, Leo atrage atentia si respect, arătând oamenilor ceea ce ei sunt realizate din punct de vedere social, și ca urmare, prin idei noi, motivate doar de distracție și de emoție. Fecioara lucreaza din greu in spatele scenei, programarea întâlnirilor și ca urmare pe detalii Leo are pierdut interesul. Personalitățile lor, opuse în atât de multe feluri, face lor un meci de dragoste extrem de complementare.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.