Compatibilitatea între Leu și Leu

+

Atunci când două Leos se unesc într-un meci de dragoste, ele atrag o mare atenție. Alții își țin respirația și să ia preaviz. Două astfel de asomare, creativ, indivizii gregare par a merita unul pe altul. Lor este o combinație imbatabilă atunci când vine vorba de socializare, poziția un grup, sau chiar inspira pe alții în căile de romantism. Acest duo a fost atras instantaneu la colegii lor arata bine Lion, și nici nu a fost timid în manifesta dorințele lor.


Deoarece Leul este regele junglei, Leo-Leo urletele combinație cu energia și entuziasmul doi lideri naturali-născuți. Cu toate acestea, este aceeași pasiune și bossiness că fiecare trebuie să învețe să domesticească să rămână compatibile. Dedicată Casa de plăcere, acest cuplu se bucură de cele mai bune lucruri în viață și nu se vor gândi de două ori arată un altul un moment bun. Lucrurile se pot obține dramatice, iar fiecare Leo se hrănește în afara nevoie de o atenție constantă celuilalt.


Leul este guvernat de Soare Acesta este simbolul perfect al percepției Leu de sine: poziționat în centrul planetelor. Soarele emană o lumină mare, putere și tărie. Și, de asemenea, ca steaua care luminează pământul, căldura de la soare poate fi profund resimțită de cei mai apropiați de acesta și le ghidează în călătoriile lor. Soarele poate pârli, de asemenea, pe cei din calea ei, sentimentul lor de dramatism, exagerare și egocentrism, ceea ce le face uneori împovărătoare pentru partenerul lor sau de cei din jurul lor.


Leul este un semn de foc. Roșu-fierbinte pasiune a două Lions împreună este de neoprit. Focul lor, combinate cu recurgerea la acțiuni fizice (mai degrabă decât emoțională sau intelectuală), face ca relația extrem de dinamică. Această energie intensă poate fi minunat dacă se evită catastrofa. Acesta va fi fie „cel mai bun de ori sau mai rau de ori“ ca leagăne relația lor pendulul între iubire pură și eliberare din funcție totală. Acesta va lua un efort concertat din partea ambelor părți pentru a face această relație să aibă un fel de fluiditate, dar nevoia de Leu atenție constantă și admirație le va atrage împreună.


Leul este un semn fix. Există întotdeauna o luptă pentru putere, atunci când două personalități fixe se unesc. Partea rațională și socială a Leului va permite acest cuplu pentru a rezolva diferențele lor, în cazul în care doresc să destul de mult. Fiecare va face concesii, dar numai ocazional. Fiery Leo temperamentul poate exploda rapid și de multe ori, dar ciocnirile sunt uitate rapid, astfel încât vremurile bune pot continua.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Leu-Leu? Este capacitatea lor iubitoare de distracție uimitoare și bogăția de creativitate. Vremurile bune merge și așa mai departe. Socializarea, de divertisment și unul amuzant altul face aceste două un meci de dragoste knock-out.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.