Compatibilitatea între Leu și Rac

+

Cand Rac si Leu face un meci de dragoste, ei să înțeleagă și să știe cum să satisfacă nevoile emoționale de bază în termen de un altul. Ambele aceste semne necesită dedicare și ofertă, de îngrijire iubitoare, dar în timp ce Rac caută stabilitate și armonie emoțională, Leo râvnește complimente sincere și admirație sinceră. Ambele sunt foarte loiali, chiar până la punctul de posesivitate, cancerul de dragul siguranței lui, Leo de dragul lor, încrederea în sine. Ele sunt, de asemenea, atât la un comise de durată, conexiune plină de satisfacții. Deoarece dorințele lor sunt similare, un Rac si un Leu poate umple golurile foarte importante în viața celuilalt.


Atat Leul si cancerul prefera confortul si securitatea, iar ei preferă atât pe scară largă. Rac și Leo se bucură de o casă frumoasă și o familie unită. Leul oferă flerul și pasiunea, și cancerul aduce acasă un instinct sensibil, dar intens pentru a hrăni. Leul este mai mare și Bolder și mai vie a acestui cuplu, imaginea de măreție și de stare. Deoarece ambele semne sunt atât de puternice la minte, aceste două trebuie întotdeauna să lucreze cu atenție pentru a înțelege și să accepte unul pe altul.


Luna intensă și emoțională (Emotion) reguli Rac, in timp ce luminos, îndrăzneț Soare (Sinele) regulile Leo. Soarele reprezinta ego-ul și de sine, căldura care radiază și lumină, și vibrantă Leo radiază într-adevăr, acest tip de energie si entuziasm. Luna se referă la cultivarea, cu crearea și menținerea conexiuni emoționale. Această combinație de masculin și energia feminina este motivul pentru care Soarele și Luna adoră și susțin unul pe altul altul așa cum o fac. Soarele reprezinta viata, iar cultivarea și creșterea Luna; atâta timp cât acestea sunt conștienți de diferențele lor inerente, combinația lor poate fi unul pozitiv.


Cancerul este un semn de apa, iar Leul este un semn de foc. Leo se straduieste cu o energie arzătoare față de laudă și apreciere, în timp ce tânjește mai mult de cancer de securitate și stabilitate. Ambele semne dori să preia, dar au venit la un rol de conducere din diferite direcții. Nu există un număr mic de litigii se poate ridica de la această diferență. Atâta timp cât Rac si Leu nu ia acordat pentru relația lor, atâta timp cât acestea reasigura unul pe altul în moduri practice și romantice că această relație este importantă pentru ambele dintre ele, ei pot găsi, de obicei, un mediu fericit.


Racul este un semn Cardinal, iar Leul este un semn fix. Sub stres, Leo devine incapatanat si incapatanat, iar cancerul poate acționa ca o forță de manipulare subtilă. Cancerul este inițiatorul persistente de planuri comune, și canalele Leo energiile lor și lucrează cu încăpățânare să se mute planuri de finalizare. În cazul în care, având în vedere alegerea, Crab ar alege un calm și de viață stabilă, care nu are nevoie de glamour sau aclama. Leo, pe de altă parte, îi place să se agită lucrurile și îmbrățișează neașteptate și romanul. Desi un Leu si un Rac poate angaja emoțional într-o relație, fiecare dintre ele poate continua să urmeze instinctele lor naturale și să se dedice în întregime și complet una de alta. În cazul în care, cu toate acestea, ei nu au făcut intențiile lor de dragoste clar unul de altul, s-ar afla la o plimbare fără sfârșit roller coaster emoțional. Rac, ascunde în spatele carapacea nevinovat al lor, poate fi mai liniștit controlul de această pereche și s-ar putea – într-o măsură – manipula Leo lor iubit-o atunci când i se pare practic să facă acest lucru.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Rac-Leu? Angajamentul lor reciproc într-o relație sinceră. Împreună această pereche pot partaja o atmosfera de susținere, pozitiv și sănătos. Oamenii le văd ca o combinație câștigătoare, și dorința lor reciprocă pentru o relație sigură, iubitoare îi face să depună eforturi pentru armonie.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.