Compatibilitatea între Leu și Scorpion

+

Cand Leul si Scorpionul se unesc într-un meci de dragoste, rezultatul este, de obicei, o dinamică și unire intensă. Ele sunt bine reglate într-unul altuia nevoile; Scorpion cere respect și să fie dorit în timp ce Leul are nevoie să fie adorat și complimentat în mod constant. Acestea sunt ambele extrem de loiali, și de multe ori posesivi unul față de celălalt. Ambii membri ai acestui meci de dragoste sunt în măsură să dea celuilalt ceea ce au nevoie și în timp ce se bucură de unul altuia punctele forte.


Leo gustă confort și lux, fac de multe ori lucruri pe o scară mare. Leul tinde sa fie flamboaiant, iar Scorpionul va aprecia că și va fi fericit să fie publicul Leu necesită atât timp cât există egalitate în relația. Leo strălucește mai luminos și mai insistent, evoluează în viață, respirație manifestare de o splendoare și de lux. Scorpion shies departe de lumina reflectoarelor, dar îi place să controleze mecanica. Deoarece ambele semne sunt astfel determinate, acești parteneri într-adevăr trebuie să lucreze pentru a înțelege și de a accepta unul pe altul.


Leul este guvernat de Soare, in timp ce Scorpionul este guvernat de planetele Marte si Pluto. Soarele reprezinta ego-ul si de sine, și radiază căldură și lumină. Leul emite într-adevăr, acest tip de zel și entuziasm. Marte este despre război, brashness și luptă, și Pluto este influența asupra dialogului interior Scorpionului. Condus de Casa de sex, Pluto influențează ideea de regenerare si renastere, care este o temă curentă în viața Scorpionului. Împreună, această abundență de energie masculina cauzeaza Leu si Scorpion pentru a ușura conflictele lor și să se ajute reciproc. Soarele reprezinta viata, iar Marte si Pluto reprezinta ambitia si inconstientul; atâta timp cât acestea iau timp pentru a înțelege cu adevărat unul de altul la un nivel profund, idila lor este una pozitivă cu așteptări mari.


Leul este un semn de foc, iar Scorpionul este un semn de apa. Leul cere libertatea de a se amesteca, in timp ce Scorpionul are o personalitate cameleon. Ambele semne vor să conducă, dar în moduri diferite, și această dorință comună ar putea sfârși prin a provoca valuri într-o relație de echilibru în alt mod, neted. La fel ca elementele care le influențează, aceste două au capacitatea de a anula unul față de celălalt. Uneori, relația lor nu poate fi atât de armonios. Cu toate acestea, ambii parteneri vor realiza că disputele mărunte sunt doar o distragere a atenției, și atâta timp cât acestea pot păstra ego-urile lor la golf și să dea prioritate de top relație, conflictele lor pot fi rezolvate de obicei.


Scorpion si Leu sunt fixate ambele semne. Ambele pot fi rigide, incapatanat si rezistent la schimbare. Ambele tind să fie persistente atunci cand lucreaza pentru scopuri. Daca au un plan se vor lipi de el până când obține ceea ce doresc. Ele împărtășesc, de obicei, o reticență de a schimba, preferând un drum stabil și constant. Dacă ei au idei diferite despre ceva, ele pot ajunge într-un ciclu nesfârșit de lupte. Scorpionul nu se va clinti, deoarece pentru ei, ar fi un semn de slăbiciune. Si Leul ar putea crede Scorpionul este prea fățarnic. Dacă ei înțeleg că sunt pe aceeași parte în schema mai mare a lucrurilor, este mult mai ușor pentru ei să rămână productivi.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Leu-Scorpion? Este sensul lor comun de dăruire unul față de celălalt și proiectele pe care le ia parte. Ambele semne au foarte puternic, dar strategic diferite, personalități. Ele sunt văzute ca o pereche puternică de alții, și dedicarea lor de a îndeplini dorințele lor face lor un meci de dragoste puternică.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.