Compatibilitatea între Pesti și Balanta

+

Cand Balanta si Pestii vin impreuna intr-o poveste de dragoste, a lor este o poveste de dragoste simpatic și chiar temperat. Aceste două semne sunt foarte compatibile, pentru a face o poveste de dragoste cu adevarat datatoare. Ambele semne sunt acordati de partea estetică a vieții, dar au, de asemenea multe de oferit unul pe altul: Cand Pestii se pierde într-o fantezie, Balanta se poate aplica ca Libran afinității pentru echilibru pentru a ajuta Pesti din nou pe drumul cel bun, iar Pestii se pot întoarce favoarea de ajutand Balanta se vedea frumusețea în dragoste și empatie. Acesta este un parteneriat onest care apreciază adevărul și armonia în sine, cât și în lume.


Balanta si Pestii sunt foarte buni prieteni cat si iubiti. Ei înțeleg unul pe altul: Ambele pot fi indecis și au tendința de a lucra în mai multe direcții în același timp. Probleme între aceste două sunt rare, dar Balanta poate fi uneori prea mental manipularea pentru Pesti. Uneori, ele pot opri, de asemenea, la mijlocul lunii acțiune datorită atât naturii sale indecise; în cazul în care aceste două lucra la un proiect împreună – fie relația lor de dragoste sau altceva – poate fi dificil să-l pentru a merge mai departe. Dacă aceste două nu au un argument, ei tind să ierte și să uite rapid: Balanta conflictul detestă și va face aproape nimic pentru a evita, iar Pestii are o mare empatie și poate ierta de înțelegere pentru poziția partenerului.


Balanta este guvernata de Venus (Dragoste), iar Pestii de Jupiter (Noroc) si Neptun (iluzii). Aceste semne sunt destul de compatibile din cauza energiile feminine ale Venus si Neptun care lucrează în tandem. Sub conducerea lui Jupiter si Neptun, Pesti este intens meditativă, filosofică și internă. Sub influența lui Venus, Balanta este indragostit de dragoste. Balanta este semnul de parteneriat și întotdeauna este mai confortabil atunci când într-o relație de dragoste intimă.


Balanta este un semn de aer, iar Pestii sunt un semn de apa. Aceste două semne împreună combină capetele și inimile lor pentru a rezolva toate problemele – o combinație câștigătoare. Cele mai bune decizii sunt realizate cu atât emoțiile și intelectul; această relație tinde să fie extrem de flexibilă și progresivă. Atunci când apar probleme, cu toate acestea, pauzele de comunicare în jos intre Balanta si Pesti. Balanta, care poate fi manipulativ mental uneori, poate da Pesti „tratament tăcut.“ În acest parteneriat există întotdeauna un curent subteran de frecare, dar nici unul dintre parteneri va fi vreodată cu adevărat lider. Cu toate acestea nu sunt de acord de multe ori pot, diferentele de opinie nu dureaza mult. Singura lor probleme reale poate rezulta din tendinta lor de a încetini la punctul de oprire, atunci când se întâlnesc.


Balanta este un semn Cardinal iar Pestii sunt un semn mutabil. Balanta vine cu idei noi si incepe proiecte noi si Pesti este fericit pentru a merge împreună cu ei, de a lua orice rol „atribuit“ ei. Dacă aceste două iau pe o alta decât relația lor de dragoste de proiect, ei vor lucra bine împreună; ambele sunt exterior modeste, iar Balanta ii place un pic de recunoaștere în timp ce Pestii nu minte scaunul pasagerului. De asemenea, în cazul în care Balanta generează o idee nouă, dar apoi pierde brusc interesul (așa cum se întâmplă uneori), Pestii nu deranjează trecerea de ghidare, de asemenea.


Care este cel mai bun aspect al unei relații Balanta-Pesti? Interesul lor comun pentru a ajuta indivizii și lumea din jurul lor. Ele sunt bine potrivite în entuziasmul lor, energie și dorința pentru o relație sinceră.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.