Compatibilitatea între Pesti și Berbec

+

Cand Berbecul si Pestii vin impreuna intr-un meci de dragoste, ele pot fi foarte bine unul pentru altul. Berbecul este un semn puternic; acestea sunt aproape complet pradă impulsurilor lor, pe care le urmează, fără un gând al doilea la rezultatul sau consecințele posibile. Dreamy Pesti este mult mai liniștită și mai mult pe plan intern-concentrat; ei sunt poeții zodiacului. Pe suprafata unui Berbec si Pesti poate parea o pereche nepotrivita, dar atunci când există iubire implicate, ei pot indeplini cu adevarat unul altuia nevoile. Pesti este foarte intuitiv, atât ca persoană și ca un iubitor; Berbecul trebuie să aibă grijă să se întoarcă această favoare, astfel Pestii nu vor începe să vadă partenerul lor Berbec ca zgârcit și egoist.


Berbecul este un lider cu tone de inițiativă. Cand Berbecul gaseste pe cineva atractiv vor lansa urmărirea fără un gând al doilea. În cazul în care „prada“ este Pesti blând, Berbec tinde să-și asume rolul de protector. Lucru amuzant este, Pesti este real protector, ca partener intuitiv, profund înțelegere, care oferă un relaxant fel de refugiu pentru Berbec agitat. Pestii sunt un semn de apa; acestea pot umple orice recipient, ca să spunem așa. Ele sunt atât de a da și empatică că, uneori, ele pot deveni un fel de rogojină – ei își dau partenerilor lor, iar în cazul în care partenerul lor nu poate face același lucru, poate avea ca rezultat probleme. Pesti înțelege Berbec într-un mod mai profund decât majoritatea celorlalte semne fac, așa că acest lucru poate ajuta la atenuarea acestui tip de problemă: Pesti știe cum să păstreze Berbec de a deveni prea impertinent sau erupții cutanate. Împreună, ele formează o echipă dinamică atunci când combină directețe Berbec cu înțelegere intuitivă a altor persoane Pestilor.


Berbecul este guvernat de planeta Marte (Pasiune), iar Pestii este guvernat de planetele Jupiter (Noroc) si Neptun (iluzii). Marte aduce actiune pasionat de a dreamlife lui Neptun. Berbecul ajuta Pestii sa fanteziile in realitate. Jupiter permite Pesti Berbec ajuta tonul în jos stilul lor evidente de funcționare.


Berbecul este un semn de foc, iar Pestii sunt un semn de apa. Cu toate că aceste elemente opuse pot crea uneori probleme unul pentru altul (Focul face evapora apa, Apa douses Foc). Cu toate acestea, ele pot combina pentru a face o echipa mare: Pesti poate ajuta pe Berbec sa se relaxeze un pic și să învețe asculta sentimentele altora, in timp ce Berbecul il invata pe Pesti să iasă în lume și să ia tipurile de riscuri care duc la rezultate satisfacatoare. Aceasta este o lecție eficientă pentru Pesti, care are cu siguranta puterea creierului pentru a descoperi ce riscuri sunt cele bune de a lua și care sunt cel mai bine lăsat în pace. Berbecul si Pestii trebuie sa negocieze, pur și simplu pentru a se asigura echilibrul lor se menține.


Berbecul este un semn Cardinal iar Pestii sunt un semn mutabil. Spre deosebire de Berbec, Pesti nu are nevoie să fie lider sau Ei se bucură de creditare o mână atunci când este nevoie de ele, dar cu siguranță nu trebuie să direcționeze un proiect „pe partea de sus.“ – un lucru bun, din moment ce Berbecul are nevoie de această poziție pentru înșiși. Împreună, aceste două semne pot atinge un scop pozitiv la orice proiect care decid să întreprindă.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Berbec-Pesti? Ei au într-adevăr multe de învățat unii de la alții. Pesti Berbec arată cum de a empatiza și de îngrijire; Berbecul il invata pe Pesti cum să facă visele se întâmple, mai degrabă decât doar gândesc la ea! Lor este o relație de reciprocitate cu adevărat.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.