Compatibilitatea între Pesti și Capricorn

+

Cand Capricornul si Pestii se unesc într-un meci de dragoste, pe suprafață, poate părea a fi opuse atrag. Capricornul este cu picioarele pe pământ și regimented, cu o lucrare foarte puternica etica, in timp ce Pestii tinde sa fie mai emoționale și visatoare, și ia pe nevoile celor din jurul lor. Acest cuplu este cinstit, și poate fi dedicată unul pe altul. Ei admira unul pe altul: Capricorn apreciaza natura fel Pestilor, iar Pestii absorbit de spirit și tenacitatea Capricornului.


Această relație se poate dezvolta lent, cei doi nu recunoaște în mod necesar progresia acesteia. Dar va deveni mai puternica in timp. Capricorn-Pesti duo poate pune într-adevăr capetele lor împreună și pot fi îndeplinite de către partenerul lor. Pot aparea dificultati daca Capricornul este prea domina pentru partea sensibila Pestilor. Pesti trebuie să înțeleagă că acest lucru este stilul Capricornului si nu este un atac personal. Pestii s-ar putea să nu ia prea bine la încăpățânarea Capricornului, dar se poate face cu ea, prin răbdare și înțelegere. Pestii se bucura de complac Capricorn prin dorința lor de fericire internă, care combină bine cu nevoia Capricornului pentru o, acasă ordonat îngrijite și bunuri materiale.


Capricornul este guvernat de Saturn si Pestii sunt condusi de o combinatie de Jupiter si Neptun. Saturn este planeta de dedicare, autoritate și responsabilitate. învățământ superior, etică și standarde sunt guvernate de Jupiter, în timp ce Neptun influenteaza vederea Pesti de vise și iluzii. Aceste trei planete se completează unul pe altul, deoarece acestea au un bun simț al dreptății compasiune și dăruire.


Capricornul este un semn de pamant si Pestii sunt un semn de apa. Semnele de pamant sunt posesiile si partenerii Capricorn-Pesti place sa se inconjoare cu obiecte materiale care arată off sofisticare lor. Semnul de apa se bazeaza pe emotie si intuitie, ceea ce face Pesti forța alimentând în spatele relației, dar într-un mod pasiv. dragoste împărtășită de un loc confortabil, dar fantezie, asigură viața acasă că acest cuplu va aspira la un sol mai mare.


Capricornul este semnul Cardinal iar Pestii sunt un semn mutabil. In timp ce Capricornul tinde sa se concentreze pe un singur proiect la un moment dat, Pesti plutește de la un lucru la altul ca sentimentul le lovește. Datorita flexibilitatii lor, Pestii pot deveni interesati de proiectele Capricornului. La rândul său, Capricorn are nevoie pentru a permite Pesti sa se bucure de multe lucruri dintr-o dată și nu o lua personal atunci cand Pestii se plictisesc de ceva care Capricorn daca sa concentrat pe. Capricornul se va lipi cu preocupări Pestilor chiar și după ce au trecut mai departe la altceva. In schimb, Pestii pot arata uneori Capricornului ca flexibilitatea este mai bună decât o puternică determinare de a face lucrurile un anumit mod.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Capricorn-Pesti? Este unică prin combinația de temperamente. Ambii parteneri le place schimbul de viața lor cu altcineva, și ambele ca pentru a ajuta la celălalt atinge scopurile lor. Diferența lor în temperamente face lor o relație extrem de compatibil.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.