Compatibilitatea între Pesti și Fecioara

+

Cand Fecioara si Pestii se unesc într-un meci de dragoste, face, în general, pentru o relație sănătoasă. Cele două semne sunt opuse unul față de celălalt în Zodiac, și astfel de semne tind să fie bine echilibrat, o face pentru calitățile celuilalt îi lipsește. Ele sunt un, duo ușor merge do-Gooding, și de multe ori dedice timpul lor pentru a ajuta pe alții, ca și unul pe altul. Fiecare partener în acest cuplu aduce cele mai bune aspecte în cealaltă.


Ambele semne pe mintea copiilor și să adore unul pe altul. Ei se străduiesc pentru o relație armonioasă și sunt foarte accepta și oameni simpatici. Fecioara poate ajuta Pesti indeplini visele si ambitiile si sa le oferi instrumentele de care au nevoie pentru a transforma ideile în realitate. Fecioara va oferi o bază solidă, stabilă pentru pește mai emoțională și intuitivă. Pe de altă parte, Pesti oferă o atingere blândă, bunătate și o adâncime emoțională pe care Fecioara apreciaza. Fecioara este interesat de confortul material si uneori nu poate intelege atitudinea simplista a Pestilor. aspiratii in viata lor pot fi foarte diferite. Odată ce acestea pot accepta și de a depăși această diferență, și să învețe să combine energiile lor, a lor va fi o relație foarte plină de satisfacții.


Fecioara este condusa de Mercur, iar Pestii de Jupiter si Neptun. Cand Mercur si Neptun vin împreună o legătură spirituală frumoasă se face. Împreună, acestea reprezintă un parteneriat idealist. Pestii sunt guvernati de Jupiter. Aceasta adaugă o energie yang la combinația și reprezintă filozofia, expansiunea si excesele. Acest trio aduce o excelenta comunicare, empatie, imaginație și creativitate la relația.


Fecioara este un semn de pamant si Pestii sunt un semn de apa. În general, cele două sunt foarte compatibile, atât ca apă și pământ sunt lucruri reale, tangibile. Pesti, ca un semn de apa, se naște pentru omenire de conectare, iar când vin împreună cu Pământul nu există o legătură naturală mai puternică. Fecioara poate avea o imagine mai stabilă a vieții decât partenerul lor. Ele pot ajuta la sol lor iubitor care natura poetic Pesti. Dar prea mult de un lucru bun se poate transforma în noroi, dacă ambii parteneri nu sunt atenți. nestatornica Pesti poate enerva Fecioara si Pestii se pot transforma în simt că Fecioara este prea stiintific. Dar va fi ușor pentru ei să găsească o modalitate de a lucra în jurul acestor disparități.


Fecioara si Pestii sunt ambele semne mutabil. Ambele ca să se mute de la o arena la alta ca sentimentul le ia. Ele sunt inspirate fiecare continuu și asistat de unul pe altul, formând un inel ciclic de idei noi și un flux constant de excitare. Conflictul apare rareori între ele, iar când o face ea însăși rezolvă rapid. Ambii parteneri au învățat arta compromisului.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Fecioara-Pesti? Este atitudinea lor complementară și armonioasă unul față de altul. Empatia și angajamentul acestora valoarea totală două semne într-o relație este ceea ce va menține legăturile puternice și de lungă durată. Toată lumea va fi invidios devotamentul lor față de unul pe altul, precum și prietenilor lor și comunității.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.