Compatibilitatea între Pesti și Gemeni

+

Cand Gemenii si Pestii vin impreuna intr-o poveste de dragoste, ei pot face un cuplu foarte empatică și satisface reciproc. Gemeni este cerebrală, isteț și lambă-argint, și poate aduce un strop de umor și direcția intelectuală pentru a ajuta la concentrarea vedere de vis Pestilor a lumii. Pesti are darul de empatie intuitivă; aceștia se conectează foarte bine cu alții la un nivel emoțional destul de subtil, iar natura lor de vis le face destul de deschiși – pe scurt, Pesti se așteaptă neașteptate. Gemeni este deschis, de asemenea; mental atât de agil și flexibil, Gemenii sunt înzestrați văzând toate laturile unei probleme și la comunicarea cu alte persoane. Această relație este totul despre flexibilitate și conexiune.


Gemenii si Pestii sunt foarte buni prieteni cat si iubiti. Pesti este destul de sensibil emoțional și pot obține sentimentele lor rănit atunci când nerușinată Gemeni vorbește fără să gândească. Dar chiar si atunci cand au probleme, acesti parteneri pot ierta și uita cu ușurință. Nici Sign vede nici un motiv de a organiza o ranchiună, Pesti pentru că ei înțeleg adevăratele intenții lor parteneri, iar Gemenii pentru că pur și simplu nu au timp pentru a locui pe trecutul doare.


Gemenii sunt condusi de Mercur (Comunicare), iar Pestii de Jupiter (Noroc) si Neptun (Iluzie). Jupiter, despre învățare și filozofie, precum și noroc, împrumută Pesti dorința de a cunoaște mai profund, iar Neptun face Pesti atât de vis. Mercur este totul despre spirit rapid, inovație și invenție – cuvintele ceas Gemenilor. Pesti este capabil să înțeleagă frecvente idei noi Gemenilor la un nivel profund intuitiv.


Gemenii sunt un semn de aer, iar Pestii sunt un semn de apa. Combinația unui accent intelectual cu o înțelegere emoțională, intuitivă a lumii ia decizii mult mai solide; în cazul în care cei doi pot lucra împreună, ei pot realiza mult. Singura lor problema este defalcările de comunicare, care pot rezulta în cazul în care se simte Pesti Gemenii nu este suficient de înțelegere, sau în cazul în care se simte Gemeni ingreunata de sensibilitatea emotionala Pestilor. Lucru bun este, atât încerca să treacă peste propriile lor sentimente rănite rapid.


Gemenii si Pestii sunt ambele semne mutabil, astfel destul de compatibile. Ambele semne sunt adaptabile, flexibile și foarte capabil să se ocupe de schimbare. De asemenea, ele tind să se schimbe propriile lor minți destul de un pic, așa că este un lucru bun că sunt amândoi atât de deschiși la minte. Nici Conectați-vă trebuie să preia conducerea, și ambele au unul pe altul oferă o mulțime de spațiu și libertate.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Gemeni-Pesti? Interesul lor reciproc pentru cunoștințele lor și utilizarea lor intelectul. Ele sunt bine potrivite în flexibilitatea lor. Interesele lor comune si personalitatile similare fac lor o relație foarte prietenoasă.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.