Compatibilitatea între Pesti și Leu

+

Cand Leul si Pestii se unesc într-un meci de dragoste, fiecare partener se bucură de noua perspectivă cealaltă aduce la viață, în general. Leul este un semn puternic și asertiv, fiind liberi să facă ceea ce doresc și luând comanda împrejurimile lor. Pesti este mai liniștită și mai rezervat și introspectiv. În multe privințe cele două sunt total opuse, dar ambele sunt visători la inimă. Când au grijă de unul față de celălalt, fiecare dintre ele umplând golurile celuilalt si au o grija, reciproc avantajoase.


Leul este un lider natural și într-o relație cu Pesti de multe ori devine gardian al partenerului lor mai slabi. Pesti, la rândul său, dă Leo publicul de care au nevoie pentru ambițiile lor și performanțe sociale. Pesti este un semn că, cum ar fi apa, se adapteaza oricaror este turnat în. Pesti tinde sa se dea peste un meci lor de dragoste; o inimă bună permite ca peștele să știu Leo într-un mod care multe alte semne care nu fac. precocitate drept Leo cuplat cu care nu trece în trufie – modul în care Leo unii singuri – și nu este prea timid, asa cum Pestii singuri pot fi.


Leul este guvernat de Soare, iar Pestii sunt condusi de planeta Jupiter. Pestii sunt condusi de Neptun. Soarele dă afară de lumină, de viață și un accent pe Sine la relația Leu-Pesti. Neptun este un mare tablou de idei si iluzii; dar este, de asemenea, implicat cu deziluzii și fantezie. Leul poate ajuta Pestii transforma fanteziile in realitate. lucrari Neptun prin Pesti, prin reducerea acțiunilor, uneori, egocentrici și abrupte Leo, canalizarea energia lor într-o priză mai creativă și fructuoasă.


Leul este un semn de foc, iar Pestii sunt un semn de apa. Aceste două pot fi foarte fericit și progresiv în cazul în care recunosc nevoile celuilalt, folosind introspecție și ambiția creatoare de a tind să probleme ale inimii. Pestii il pot ajuta Leo să învețe să fie umili și să se gândească la nevoile altora, in timp ce Leul invata Pestii sa iasa în lume și să înceapă să se relaxeze un pic. Dar Pestii pot fi prea emoțional, prea multă apă umezirea entuziasmul lui Leo. În schimb, prea mult Foc poate fierbe apa si se lasa Pesti ars punct de vedere emoțional. Leul si Pestii trebuie să stabilească o comunicare eficientă pentru a asigura echilibrul lor se menține.


Leul este un semn fix, iar Pestii sunt un semn mutabil. Pesti nu servește bine ca seful. Ei primesc cea mai mare satisfacție a acestora din bettering universul, începând cu partenerul lor. Leo, pe de altă parte, vine cu idei în primul rând și sugerează mici modificări care trebuie făcute aici și acolo, în relație.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Leu-Pesti? Este receptivitatea lor la unul altuia învățăturile. Pesti arată Leul cum să fie sensibil și de îngrijire, iar Leul invata Pestii sa faca visele lor se întâmple, mai degrabă decât să stai pe ele. Capacitatea lor de a oferi nevoile celuilalt face lor o adevărată relație reciprocă.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.