Compatibilitatea între Pesti și Scorpion

+

Cand Scorpionul si Pestii sunt un meci de dragoste, a lor este o uniune splendida de mult respect și înțelegere. Aceste colegii împart același element – Apa – și, astfel, au o perspectivă exactă unul altuia minți și inimi. Scorpionul este foarte profund și sub acoperire, adesea prins în propriile planuri secrete, in timp ce Pestii sunt idealisti si cauta pentru nuanțele unei situații. Cu toate acestea, Pesti are, de asemenea, o tendinta de a se retrage în propria lor minte, și poate ierta Scorpion pentru a fi misterios sau in anumite momente.


Ambele semne sunt intuitive și în contact cu subtilitățile de interacțiune umană. Scorpionul poate ajuta Pesti indeplini visele si ambitiile – pentru a transforma ideile în realitate. Scorpionul va oferi o baza stabila pentru relația cu gravitează în jurul și peștii mai efemeră și intuitivă va deveni încurcate în web Scorpionului. In schimb, Pestii ofertele blândețe, bunătate și simpatie, care admiră Scorpion și apreciază. Scorpionul este interesat de anumite materiale și confort drame emoționale intense, și uneori nu pot înțelege atitudinea simplistă, de caritate de Pesti. aspirațiile lor pe termen lung poate fi complet unalike. Odata ce pot înțelege și de a depăși această diferență, a lor va fi o relație foarte plină de satisfacții.


Marte si Pluto Scorpion regula, iar Jupiter si Neptun Pesti regula. Marte este anticul zeu al razboiului, iar indivizii Scorpionul sunt dovada vie a acestei influențe agresive, curajos, îndrăzneț și, uneori,-beligerantă. Cand Pluto combina cu Marte, Pluto vine pentru a simboliza noi inceputuri. Scorpionul poate lua, dar ele pot, de asemenea, mai mult ca sigur da. regula de Pesti lui Jupiter reprezinta filozofia, expansiunea si excesele. Influența Neptuniana ofera Pesti o aura visatoare si dragostea pentru cultura si media. Pesti de vis, energia eterica înmoaie marginile aspre lor de dragoste Scorpion. Puterea compozită a acestor patru planete creează o relație echilibrată, una dintre teatru și intrigi emoționale; aceasta este o adevărată legătură celest. Cu toate acestea, un partener Scorpion trebuie să lase de pește lor iubit înota un pic; un Pesti sensibil va sufoca sub prea multe cereri.


Scorpionul si Pestii sunt ambele semne de apa. Sunt atât de compatibile, deoarece apa este o entitate concretă, fizică, și ambele semne aprecia și de a folosi această caracteristică în avantajul lor. Destinul unui Pesti este de a aduce oamenii impreuna, iar atunci când această energie se întâlnește intensitate și tenacitatea Scorpionului, nu există nici o legătură mai puternică. De asemenea, Scorpionul are o viziune absolutista a vieții; totul este alb sau negru. Un pacient Pesti deschide lumea pana la partenerul lor Scorpion, permițându-le pentru a vedea imaginea de ansamblu, mai degrabă decât doar toate detaliile minut. Scorpionul ar putea creste obosit de Pesti lui unsteadiness, iar Pestii pot vedea Scorpion ca auto-absorbit si insensibil la nevoile lor emoționale. Cu toate acestea, nu este dincolo de acești parteneri să caute și să găsească un compromis.


Scorpionul este un semn fix, iar Pestii sunt un semn mutabil. Scorpion pune energia lor într-un singur lucru la un moment dat, dar Pestii sare peste în jurul valorii de oriunde sentimentele lor le ia. Pesti, ca un semn mutabil de apa, apoi, mucegaiuri ușor în viață și distracțiile lor iubitul Scorpionului. La rândul său, Scorpionul trebuie sa ofere Pestilor libertatea de a se bucura de interese personale. Un Pesti poate arata un Scorpion ca flexibilitatea poate fi distractiv și interesant, ca compromisul poate fi atins fără o lupta mare sau de luptă. Energiile unui Scorpion si Pesti se hraneasca unul de celălalt e energie bine, pentru a face o uniune puternică și satisface emoțional.


Care este cel mai bun lucru despre un meci de dragoste Scorpion-Pesti? Natura lor la fel de intense emoționale, sensibilitatea lor comun față de viață de undercurrents, la magia mai eteric al iubirii. Aceasta este o relație de armonie și împlinire. Scorpionul si Pestii, atât trăiesc empatic și să caute angajamente adevărate, profunde, iar această conexiune va păstra legăturile puternice și dragostea lor de durată.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.