Compatibilitatea între Pesti și Varsator

+

Cand Varsatorul si Pestii se unesc într-un meci de dragoste, există multă compasiune și creație. Acești parteneri sunt idealisti ca indivizi precum și acestea sunt împreună. Pestii trec prin viata de vis, iar Varsatorul este în mod constant vine cu noi invenții și moduri de a face lucruri. Această relație se cercetează profund pentru adevărul materiei la îndemână, iar ambii parteneri sunt mereu în căutarea unor soluții la problemele. Ambele tind să fie introspectiv. Varsatorul poate fi de multe ori rapid pentru a judeca pe cei care nu împărtășesc viziunea lor, in timp ce Pestii sunt adesea prea plin de compasiune, chiar și pentru cei care nu-l merită în mod necesar.


Varsatorul si Pestii sunt prieteni foarte buni precum și iubitorii excelente. Problemele sunt rare, dar uneori Varsatorul poate fi prea intelectual si distant pentru Pesti, iar Pestii pot fi uneori prea sacrificiu de sine și creduli pentru gustul Varsatorului. Uneori, reacții diferite la o situație poate provoca o cavernă între cele două; Varsatorul este rapid de a demite pe cei care nu sunt de acord cu opiniile lor, iar Pestii preia problemele altora prea repede. In unele ocazii, perechea va avea conflicte, dar acești parteneri pot ierta și uita cu ușurință.


Varsatorul este guvernat de planetele Uranus si Saturn, in timp ce Pestii de Jupiter si Neptun. Uranus se concentreaza pe idei iconoclaste și practici inovatoare. Saturn dă această relație unitatea de a acționa asupra acestor idei și capacitatea de a organiza detaliile care le va anima. Jupiter este despre filozofie, de predare, și înțelegere, iar Neptun se concentreaza pe spiritualitate, astfel încât Pestilor le place sa inteleaga lucruri noi si interesante, cum ar fi partenerul lor. Ori de câte ori Varsatorul vine cu o idee nouă – așa cum o fac atât de des – Pesti este dornic să-l înțeleagă la un nivel intuitiv. Acest duo creează o profundă relație complementară în resurse intelectuale și emoționale.


Varsatorul este un semn de aer, iar Pestii sunt un semn de apa. Această relație este motivat de gândire și simțire, respectiv. Există întotdeauna o mulțime întâmplă, iar acest lucru tinde să fie o uniune foarte flexibilă și progresivă. Când bună a lui este foarte bine, dar atunci când rău lui, comunicarea este abisal. Pestilor le place să fie în cazul în care acțiunea Varsatorului si starneste intelect, iar Varsatorul poate învăța toleranța socială și căldură de la demure Pesti. Această echipă funcționează bine împreună. Cu toate acestea nu sunt de acord pot, diferentele de opinie nu dureaza mult. Conflictele pot apărea din cauza nevoii Pesti pentru suport emotional si sensibilitate, si preferinta Varsatorului pentru idei, mai degrabă decât romantism.


Varsatorul este un semn fix, iar Pestii sunt un semn mutabil. Varsatorul inițiază idei noi și schimbări, iar Pestii vor accepta aceste atâta timp cât acestea au un rol atribuit în bettering relația. Atunci când acești parteneri se împreună, ei nu vor argumenta peste cine va lua credit pentru realizările lor. Ambele semne sunt mai bine la incepand lucruri decât sa le termine; daca Varsatorul se plictiseste cu relația, Pesti va urma în curând exemplul și doresc să se mute mai departe.


Care este cel mai bun aspect al relatiei Varsator-Pesti? Este interesul reciproc pentru cunoașterea și acceptarea ideilor moderne si cosmopolite. Se potrivesc foarte bine în entuziasmul lor, energia și dorința pentru o relație sinceră, deschisă și onestă. Interesele lor comune si personalitatile reciproce fac lor o relație compatibilă.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.