Compatibilitatea între Rac și Balanta

+

Cand Racul si Balanta face un meci de dragoste, ei dau unul altuia lucruri importante pe care fiecare îi lipsește. Ambele semne caută o relație sigură, asigurată și se vor bucura de aprecierea lor comună pentru frumusețe și de lux – mai ales atunci când vine vorba de mediul lor intern. Aceste două pot amesteca energiile lor armonios în cazul în care aleg să lucreze spre un scop comun. Deși această asociere poate progresa mai lent decât altele, și la început să se teamă că ei au altceva în comun decât nevoile lor reciproce pentru companie și dragostea de frumusețe. Cu toate acestea, cu atât mai mult să se cunoască unii pe alții, cu atât mai bine fiecare individ in acest meci de dragoste Rac-Balanta va recunoaste si respecta calitatile pozitive în celălalt.


Nici Rac Balanta nici timid departe de a combina puterile emoție și intelectul lor, și ambele se bucură de operă plini de lacrimi ocazional sau obiecte de familie sentimentală. Exprimarea sentiment și fericire sunt importante pentru ambele semne, si Rac si Balanta unul pe altul poate completa în multe feluri. Rac apreciaza sarmul si tact, și calm Balantei, aptitudini rece diplomatie poate îmblânzi chiar și cea mai sălbatică bosumflată se potrivi cu un Rac pot aduna în sus. De asemenea, Balanta, iubitor de frumusețea estetică și armonie, vor aprecia instinctul lor de hranire partenerul Rac pentru o casă confortabilă și de securitate care vine cu ea. Balanta poate oferi uneori impetuos emoțional Rac o perspectivă asupra situațiilor. Racul are nevoie pentru a vedea diferitele părți ale unei probleme, sau acest crab poate fi predispus la luarea deciziilor fără a cunoaște toate faptele. In schimb, Racul poate ajuta Balanta vindeca nehotararea notorie.


Luna (Emotion) reguli Rac, iar planeta Venus (Dragoste) Balanta reguli. Acești parteneri planetare împărtășesc o dragoste de acasă, de familie și romantism. In timp ce Balanta este cunoscut pentru natura sa de echilibrare (soldul este simbolul Balantei, la urma urmei!), Acești parteneri de dragoste împărtășesc personalități și grijulie doresc armonie asupra conflictului. Mai mult decât orice alt meci-up de semne, această pereche astrologic aduce o căldură și un sentiment de stabilitate pentru cei din jurul lor. În ciuda tuturor armonia și fericirea familiară, deși, Balantele, a căror abordare de viață se bazează pe intelect, poate fi un pic snobi si superioara, si cancer, care se uită la viață prin lentile emoționale, încă mai are acele sentimente ușor să se confrunte cu echimoze.


Cancerul este un semn de apa, iar Balanta este un semn de aer. Balanta vede viața ca o explorare mentală pură, în timp ce experiența Rac este mai mult tactil, mai kinestezic. Cancerul este cel mai mulțumit atunci când sunt îndeplinite nevoile lor emoționale, în timp ce Balanta pur si simplu se concentreaza pe ceea ce stimulează mintea lor. Uneori, aceste iubitorii pot considera că este dificil să se înțeleagă unul pe altul. Conflictele pot aparea in aceasta relatie daca Racul pare prea ursuz sau Balanta pare a fi prea provocatoare. Ambele trebuie să învețe că ei pur și simplu vad lumea in moduri diferite.


Rac si Balanta sunt ambele semne Cardinale. În această relație, ar putea exista lupte peste care poartă pantalonii, cine e la volan, care este într-adevăr în control aici. Daca indecizia Balantei irita Rac, Balanta poate activa farmecul lor subtil și al corectitudinii și merge împreună cu decizia de Cancer – atata timp cat cancerul nu ajunge Crabby! Ambele sunt inițiatori, care pot, atunci când ideile și abordările lor sunt diferite, să fie destul de o luptă.


Care este cel mai bun lucru despre meci dragoste Rac-Balanta? aprecierea reciprocă a stabilității și a echilibrului intern. Estetica conteaza pentru ei, și ei împărtășesc o dragoste de confort în viață. gusturile lor similare și iubirile fac lor o relație de mare dăruire și armonie.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.