Compatibilitatea între Rac și Capricorn

+

Cand Racul si Capricornul face un meci de dragoste, este o pereche celestă de mare tenacitate și determinare. Capricorn, capra mare, este axat pe logica, pe a fi cu picioarele pe pământ și reale; Cancerul aduce o taxa de intensitate emoțională la relația. Ambele dețin unul pe altul la standarde înalte temperată de un respect reciproc care respectă. Într-un partener Capricorn, Rac gaseste dedicare, iar în schimb Capricorn vine vorba de dragoste persistenta Rac. Aceste două semne din părți opuse ale zodiacului pot veni împreună pentru a crea o conexiune foarte mare succes și sigur.


Această relație se dezvoltă și crește de la o bază solidă de securitate materială și emoțională. Ambele semne pot fi depins de a lua decizii economi, conservatoare. Nu trebuie să fie toată solemnitatea, deși, așa cum cancerul poate ajuta cu greu de lucru iubitul Capricorn sa se relaxeze un pic la sfârșitul zilei, să ia timp să se bucure de recompense de toate munca. Cancerul va fi, de asemenea, cel care polonez și păstreze roadele reusitelor lor; Cancerul este faza de nostalgie și amintiri dragi și posesiunile. Capricorn Rac se misca spre realizare și menține sub control crab-ca lor tendințe, edificator pentru Rac lucrurilor mai importante ale lumii din afara propriei lor inima ușor accidentat ușor. Această relație reușește, dacă există un angajament și un ironclad stabil, mediu de acasă tradițional.


Luna (Emotion) reguli Rac, si Saturn (Karma) reguli Capricorn. Luna este o atmosfera calda, energia feminina, iar Saturn o raceala, energie masculina. Luna este emoțională și cultivarea; este despre a da îngrijirea mamei și a intuiției, ambele devin vitale pentru Cancer. Saturn integritatea practicilor si disciplina pentru atingerea scopurilor. O dragoste pereche Rac poate arata lor grave de companie Capricornului cum sa se bucure de viata si sa aprecieze frumusetea si confortul. Mothering Rac se bucură cu adevărat de netezire peste marginile dure ale Capricornului. Pe de altă parte, capra mare poate netezi penele zburlite emoționale ale Racului prin furnizarea de un fel de fundație solidă care Racul are cu disperare. Capricornul invata pe Rac sa fie mai disciplinat și să iasă în lume și să se străduiască spre obiective.


Cancerul este un semn de apa, iar Capricornul este un semn de pamant. Semnele de pamant se concentreze pe posesiuni, semne de apa pe emotie si intuitie, dar, de asemenea, cu privire la frumusețea și nostalgie. Cancerul Capricorn dragoste Mates place sa se inconjoare cu lucruri frumoase – o casă impunătoare, opere de artă, masini scumpe. Dorința lor de a fi stabilă economic și dragostea lor asigură podoabe că acest cuplu va lucra din greu pentru acest lucru și alte obiective comune. Această dragoste reciprocă pentru lucruri fine le ține departe de argumente cu privire la un partener încearcă să trăiască cheltui prea mult lor.


Rac și Capricorn sunt semne Cardinale. Ambele sunt initiatoare, active și arzătoare. Deși acest lucru poate fi un catalizator pentru unele conflicte puternice, aceasta poate oferi Capricornului un pilon emoțional, cum ar fi cancerul este dedicat relației cu totul. diferite dispoziții emoționale se completează reciproc bine – excelează Capricorn în obținerea de afaceri-curajos făcut nitty, și Rac pași întotdeauna în atunci când este nevoie de consiliere emoțională. Aceste semne se vor intelege bine daca Capricorn si Rac permite unul pe altul pentru a utiliza punctele forte lor individuale respective.


Care este cel mai bun lucru despre relația Rac-Capricorn? Devotamentul lor totală una de alta și angajamentele reciproce în scopul atingerii obiectivelor comune. Ambele sunt iubitori de calitate și de lucruri frumoase, de lux, și nici shirks la ideea unui pic de lucru greu, dacă asta e ceea ce este nevoie (de fapt, Capricorn ar fi mai degrabă decât să lucreze aproape orice!). pasiunile lor comune, simțul responsabilității și moralitatea lor o relație extrem de compatibil face.

Try the demo

Give us a call or fill in the form below and we'll contact you. We endeavor to answer all inquiries within 24 hours on business days.